Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
e6750-em van, az lenne a kérdésem, hogy: 60 fok még örök életnek számít?
Csak tunning miatt kérdezem, meddig húzzam (fokra) ami még abszolút nem vészes... -
DroneZ^
őstag
multkor kivettem a ramot megnéztem, há irdatlan forro volt basszus, a gépházamban 40-45 fok van, nincs mivel hűteni a procit hiaba jo a hűtőm.. valami olcso, szellős ház kellene majd, ami viszonylag hangszigetelt is... csak jelenlegi házamban is 4 rendszer venti van igyis 40 fok van benne... nemértem miért...
DS4 az is xar akkor? fene egye meg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
DroneZ^
őstag
2x2gb ddr2-es supertalent van, 800mhz 5-5-5-15 ösek, nem tunningolom. A lap Gigabyte P35-DS4, itt csak 6-8x-ig vannak a szorzok, csak nennél a lapnál? Láttam valakinek 10x-es is van? Az miért? Valaki DS3-ját P5K-ra szeretné cserélni, ennyire nem jók a DS-ek? De tudom a ram multiplierjét fix-re rakni és magamnak valami kerekebb értékre tenni, talán jobb és hogy a stabilabb lehet a rendszer? Minimális a különbség de 1ik modnál jobban melegszik a proci, az is számit. Szóval a minimális is melyik felé húz? Melyik ér többet?

-
DroneZ^
őstag
Hi all! e6750-emet tunningoltam eddig olyan 3-3,2ghz környékére, scythe infi hűtő 2x12cm-es ventivel elég jól hűti. Az lenne a kérdésem hogy elsősorban játékra hogyan hozhato ki a nagyobb teljesitmény:
- 6*500=3ghz - nagyobb sávszélesség
- 8*375=3ghz - nagyobb órajel.Szóval melyik ér többet, a nagyob sávszélesség vagy az órajel ha játékokat vesszük figyelembe? illetve melyiknek milyen következményei, fagyás hiba akármi lehetnek?

Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest