Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spartan1
aktív tag
maradok a bios-os megoldásnál,vagy lapot kellene cserélnem de azt most nem igazán akarom
-
spartan1
aktív tag
-
spartan1
aktív tag
sziasztok!!segitségeteket kérném.próbálkozok az e4300 órajelét feltolni egy kicsit és akadéjba ütköztem..2342mhz-nél nem tudom tovább tolni a procit.a pcie 100mhz-ra fixáltam a ram időzitést mindig visszaosztom ha emelem az fsb-t de akár milyen magasra állitom az fsb-t a visszaosztás leveszem 2.00-ra=533mhz lessz belőle ha feljebb rakom / 2.66/ akkor bőven túllépi a 700mhz-t. a mostani értékek fsb 260,,fsb arány 8:6 ,,ha tudsz segitségeteket előre is köszi.a lapom Gigabyte GA-945GCMX-S2 v6.6 tudom nem egy nagy szám de ez van
-
spartan1
aktív tag
hali!lehet nem jó topic-ot választottam ha igen bocsi.abban kérném ki a segitségeteket,hogy lecseréltem a celeron 440-emet egy e4300-asra és ha instalálni akarok egy játékot egyből fagy a gép.szerintetek ezt egy xp csere orvosolná?ha tudtok légyszi segitsetek nekem és előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung kuponkunyeráló
- OLED monitor topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- Eladó egy AMD Ryzen 5 7600 processzor
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-8700 / BESZÁMÍTÁS OK! / Akciós ár!
- PC Architech Shop Számítógép és hálózat szerviz
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de amig nincs egy jobb chipsett hűtés a gyári passziv gigabyte helyett addig nem merem húzni