Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rukh
senior tag
Kösz a megnyugtató válaszokat!
Üdv,
Rukh -
rukh
senior tag
Hi, Kedves Szakértők!
A topik témájához közvetetten kapcsolódó kérdésem van:
Egy Lenovo 3000 C200 notebookban cseréltem az eredeti mobil Celeront egy Core 2 Duo T7200 (2 GHz) procira. BIOS frissítve, minden működik rendesen (XP Prof SP3 frissítve). Nyugodt is voltam, amíg az AIDA-val bele nem néztem a rendszerbe: a procival kapcsolatban azt mutatta, hogy az egyik mag 6x szorzóval kb. 1 GHz-en megy, a másik az elvárt 12x szozóval 2 GHz-en. Mondanom sem kell, nem nyugodtam meg - több tesztelő progit (Right Mark CPU Clock Utility, CPU-z, Speccy,...) is kipróbáltam, volt amiben az előző eredményt kaptam, volt amiben a várt (magonként 12x szozó, 2 GHz freki). Teljesen tanácstalan vagyok, hogy a procival van-e valami gond, a tesztelő programok hibáztak-e, vagy valami más...
Kérem, ha valaki tud segíteni, ne fogja vissza magát ...Kösz és üdv,
Rukh
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest