Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
puttputt
üzenetére
Egy szavazat a másik variációra is.Ha van kb 10k-d..simán valami jobb ram!!!Olcsó "szart"nem érdemes.Ok-Ok sok a link,h 1066-os kingmaxok mit mennek.Léci vki linkeljen már 4x1Giga 1066-os kingmaxot 533-as FSB-n,5-5-5-15-ön pl7-en,és 2v alatt.(agyonfeszelve nem nagy dolog)
Inkább vegyél pivel több pénzért 2x1giga OCZ reapert 1150-est.Stabil jó stb..S ha úgy alakul,hogy később lesz lé,mellé csapsz még 1 kitet.Ha 1300körüli teljesítmény kell akkor rev.1-est ,ha elégy 1180körül de az akár 2v alatt,akkor rev.2-est.Rev 3-ast nem teszteltem még sajna.Továbbá ott a Patriot.2x2gigás klitek voltak Ősembernél 11,5k-ért és nálam a 800-as viperek 1200 felett mentek.Igaz babráltam velük,a lap is(ebben)jó nagyon,de sztem 1100 odafigyeléssel minden lapban meglenne.Lényeg,hogy ha lehet fekete s ne zöld legyen,továbbá a csomagolásán a viper feliratnál ne csak sima fehér legyen,legyen egy vékony sárga keret körülötte..
Viszint ha gei stb-k re gondolsz "tuningramok"alatt,akkor valóban még plusz 1-2k-t se ér meg h rájukfizess.Szebbek,s kb ennyi amivel különböznek a mezei ramoktól.(sőt a kingmax(ha belenyúlsz)alázhatja is őket.
Sajna én 4kingmaxot néztem,2 el se indult.Igaz OCZ-m is halt meg másfél óra alatt.A különbség
ingmax iponos,garis és 2 hét volt a csere.OCZ gyártói 99év,mondták is h szívhatok ha meghal.Csütörtök este meghóttak ,pénteken szóltam,s hétfőn hozta a postás az új kitet..(#9200) PH-User
o,ez kva jó.Mennyi feszt kapott?
5-5-5-20 ,ha ott jó..ki nem szarja le
A perf.levelt nézd,az mennyi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini PC
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ingmax iponos,garis és 2 hét volt a csere.OCZ gyártói 99év,mondták is h szívhatok ha meghal.Csütörtök este meghóttak ,pénteken szóltam,s hétfőn hozta a postás az új kitet..
o,ez kva jó.Mennyi feszt kapott?