Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
Bagira01
üzenetére
én a konyhában játszottam ezt el. elkezdtem 1.408v vcorenál emelni az fsb-t.
kissé belelkesültem amikor 3803mhz ig ment
itt a valid laza lett volna de akár egy super pi-t is megkockáztathattam volna.nb vcore 1.25v fsb term 1.3v cpu pll auton volt.
bios 1.4625 idle 1.448. ezzel a fesszel 555-s fsb ig jutottam
na de innen jön a cumi.felemeltem a vcore-t egészen 1.656v ra az nb vcore-t 1.4re az fsb termintationt 1.5re.ezt több lépésben de a köztes állomásokat nem érdemes említenem. rövid lényeg hogy egyre alacsonyabb fsb-n fagyott ki. először 556utána 554 majd 551....
azért szerintem derék 1.4es nb fesszel az 555mhz. de itt valami elfogy.memóriák természetesen szinkronban mentek. a szobahő 9fok a gép mellett 13volt. proci idle 34-35fok.
ez nija még annyi hogy előtte nem volt fagyásom. hanem restartolt a gép ha nagyon elfogyott a fesz a proci alól.ezt a részét nem tudom megfejteni hogy mit állítok rosszul. ha emelem a feszeket előbb kifagy....
lehet meg kéne próbálnom a vcore-on kívül mindent autora rakni csak már nincs kedvem visszacuccolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
itt a valid laza lett volna de akár egy super pi-t is megkockáztathattam volna.nb vcore 1.25v fsb term 1.3v cpu pll auton volt.