Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Ez komoly?

tuning trükk 8400-re? ----- neeeeeee-...
Ezt én is megnézném. (Honnan tudja az a vki aki írta, hogy milyen a vid-em, mivel hűtöm, mennyire melegedik, milyen a lapom, ramom(mennyi) , tápom, stb...
Ilyen recept nincs.. Vagy félreértettelek?(#11029) atenza cmos..és újra állítsd be a biost. Terhelni meg ne dmarokkal terheld, prájmolj rá. Kihajtani meg..A libát szokták
Az egy dolog, hogy dmarkban hozhat még a cpu órajel emelése 1-2 pöttyöt a vga-nak, de..köze? Ha játszol valamivel akkor van egy cpu limit ami latt pl beszaggat a játékod, s ez van vga-nál is.Jó nagy felbontásban pl. Suzerintem 3GHz nem meggyőző 1M L2-vel fekvértezve. Mgayarán: Játékok alatt hamarabb lesz proci limited mint vga..-sztem-
Új hozzászólás Aktív témák
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Last Epoch
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Intel I5-8500 / Akciós Ár!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-8400 / Akciós Ár!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Részletfizetés BankMentes Kamatmentes 12 havi részlet Lenovo Legion Pro 7 27% Áfás számla
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az egy dolog, hogy dmarkban hozhat még a cpu órajel emelése 1-2 pöttyöt a vga-nak, de..köze? Ha játszol valamivel akkor van egy cpu limit ami latt pl beszaggat a játékod, s ez van vga-nál is.Jó nagy felbontásban pl. Suzerintem 3GHz nem meggyőző 1M L2-vel fekvértezve. Mgayarán: Játékok alatt hamarabb lesz proci limited mint vga..-sztem-