- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
puttputt
üzenetére
Lehet az előjelet lehagyta és minusz 2,45v-on indul, de akkor lükvercben...
-ha igaz..akkor meg gari-
Sajna, nemtok írni, gépet csinálok idegenbe...,s fél órája nem haladtam..
Majd jövök.
(#10126) puttputt : Miért is ragadtunk le a memóriáknál? én már komolyan nem emlékszem.
.Memtest..cd-ről az igazi..én mikor ramot veszek akkor úgy megnézem,de utána win alól simán, vagy blend. Nekem elég. Ha Ős kér linket,kicsit jobban odafigyelek.
Ja!!! Kben win alól is dobott már el 200% felett, jobb a 300.
Még valami.Ha elindítod, s nem pörög a %,akkor közel a vég.(lassan megy)Ezt arra mondom, ha tesztelsz, s megy mint az ágybaszarás, emelhetsz rajta, vagy csökkentheted a feszt. Soknak tűnik másfél óra 200-280 % -nál, de lehet csak az időérzékem szar (nem mértem)
kvra agyonütnek, dóógozom kicsit..-hali-
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- MIUI / HyperOS topik
- Futás, futópályák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Intel I5-8500 / Akciós Ár!
- Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-9700 8-Core / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.Memtest..cd-ről az igazi..én mikor ramot veszek akkor úgy megnézem,de utána win alól simán, vagy blend. Nekem elég. Ha Ős kér linket,kicsit jobban odafigyelek.