Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Kígyó
senior tag
Na mesélek! Tehát a 1600+ Palomino 1650MHz (10,5*157) feszemelés nélkül, nyitott ház, 30 fokos szobahőmérséklet. Alapon nem igazán érdekelte, hogy mekkora a fordulat, 40pluszminusz1 fok volt a proci! A terhelés azt jelentette, hogy néhány perc 3dMark01. Tehát terhelten
1500rpm 57fok
2500rpm 54fok
3500rpm 51fok
4500rpm 49fok.
Sandraval mértem, nem tudom mennyire megbízható! A lényeg, hogy ha nem terheled nagyon simán elvan minimum fordulaton is. -
killer
tag
Csatlakozom Kígyóhoz, alapon búg, fullon meg porszívó :))
Egy dolog nem tetszett, a rézlap felületi megmunkálása, ráfért volna még némi munka..., bár az is igaz, hogy csak ez az egyetlen példány járt a kezemben.
Szvsz a borda viszi a prímet a kategóriájában, tetszene, ha külön is meg lehetne vásárolni és ki lehetne egészíteni valami minőségi ventilátorral, akkor lenne számomra igazán tökéletes (persze ezt így is meg lehet tenni, csak nem biztos, hogy megér 10 ropit a művelet...). -
-
mura81
senior tag
Megbízható, normális márka, nem annyira felkapott mint a Zalman vagy a TT, hagyományos bordákat gyárt és megbízható.
Na kíváncsi vagyok mikor jön az első engem anyázó kolléga a fórumról hogy neki így meg úgy ment tönkre a coolinkje és hogy ezt meg azt baszott el a gépében......
Aktív témák
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest