Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
CM Hungary
üzenetére
CM!
én sem akartalak megsérteni de én is azt a választ kaptam hogy ha a salidon pumpája csörög akkor vissza küldhetem ugyan de mivel én arra nem vásároltam csere garanciát igy hosszú idő a JAVITÁS!!! vagy netán a csere de! kihangsujozták hogy az nem kivitelezhető hogy másik termékre csréljem mert nem vásároltam csere garanciát még akkor sem hogy ha rá kell hogy fizesek a másik termékre ebben az esetben 3-4 honap a javitás
mert ők megnézik hogy ténleg rossz e ha igen küldik javitásra és a gyártó vagy annak partnere eldönti hogy csere vagy javitás
vagy pedig várjam meg még teljesen tönkre megy és akkor 2-3 hét ugyan ez csere vagy javitás
azt nem mondták a telefonban hogy addig mit csináljak.......DE hála istennek nem a pumpa zörgött

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Anime filmek és sorozatok
- XPEnology
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos autók - motorok
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest