- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
Sziasztok, én házban, hűtésben CM fan vagyok (bár a proci hűtőm most pont nem az
), jelenleg is egy CM házban vannak a cuccaim.
A gondom az, hogy a VGA-t nem tudom terhelten 80*C alatt tartani ebben a házban, oldalra is tettem fel egy ventit ami rá fújja a levegőt (14 cm) de nem sokat ér.
Egy jobban szellőző CM házat keresek, a méretet fontos lenne tartanom, esetleg v.mivel kisebb lehet, nagyobb nem. De persze minden megoldás érdekel (a víz kivételével), a cél érdekében legfeljebb szétbontom a cockpitet.
Adatlapomról másolom a konfigot:
ASRock Z77 Extreme 6 / 4x8Gb Kingston HyperX 1600MHz / I7 3770K 3,5GHz (4,4GHz) + Zalman CNPS11 Extreme / MSI R9 290 Gaming / Kingston HyperX 240Gb SSD / Samsung 1Tb HDD / Gigabyte GreenMax 750W / Cooler Master RC 692A KKN5 / 3 x Samsung S27B350H / Fanatec CSR wheel + CSR Elite pedals
Köszi!Fenti problémára a megoldás a következő volt:
A házban nálam gyárilag van 3 venti: elöl (alul) 14cm befúj, felül 12cm szív, hátul (felül) 12cm szív - minden további beszerelés opcionális.
Amit beszereltem ill. csináltam: alul 12cm befúj, oldalt (VGA magasságában) 12cm befúj. Hátul a kártyaillesztő helyeken a takarólemezeket kivettem.
Ezzel csináltam egy tulnyomást a VGA-CPU alatti térben, lévén itt befújó ventik vannak csak és a hardverek innen kapják a friss levegőt. A felső térben a szívó ventik szépen elviszik a meleget - tehát van egy egyirányú levegő áramlás a házban + a custom VGA dolgát megkönnyítendő az általa termelt meleg a hátsó takarólemezek helyén is szabadon távozhat.
Eredmény: GPU terhelten 8, VRM 9, CPU 10 fokkal lett hüvősebb!
És nem kellett másik ház...
Új hozzászólás Aktív témák
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) 2,5év garancia
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- ID-Cooling FX360 INF WHITE univerzális CPU vízhűtés fehér garanciával
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest