- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRPCDoki
tag
Megint leszedtem a cpu hűtőt.
teszt:
tuning
Most lényegesen több pasztát használtam, hátha az a baj, dehát nem igazán változott semmi. (Habár most nem rezonál be a gépház a hűtőtől, mert miután másodszor tettem fel a hűtőt, elég gyakran berezonál, volt amikor elég hangos is lett tőle a gép, és nem kicsit idegesített, a mellett, hogy szerintem nem úgy hűtött, ahogy kellene.) -
DRPCDoki
tag
Ami még lényeges lehet hűtési szempontból:
Apevia X-Plorer gépház
Gyári ventik lecserélve Scythe KAMAKAZE légkavarókra:
Hátul 120mm-es venti, elől 2db 80mm-es venti, tetőben 80mm-es venti, oldallapban 80mm-es venti.
Lehet ez már kevésbé tartozik ide: vga-n artic cooling accelero s1 + 2db 80mm-es venti (gyári apevia ventik, amiket a gépházhoz adtak). És még ami befolyásolja esetleg a légáramlást a házban a táp, Coba Nitrox 750W. -
DRPCDoki
tag
Helósztok!
Pár hete, esetleg hónapja vettem egy Cooler Master Hyper TX2 procihűtőt. Felszereltem, Artic Cooling MX-2 hűtőpasztát használtam.
mérések (amiket ma követtem el, a legnagyobb melegben, szóval szobahőmérséklet lazán 30-40 fok):
alap
alap2
tuning
tuning2
Tuningnál az AMD Athlon 64 4200+ X2 proci, (ami egyébként Windsor magos, BH-F2 steppinges, EE proci (65W-os)), 1,40 voltot kapott 240MHz-es FSB mellett, ami 2640MHz-et jelent, 11-es szorzó mellett. Ezek a hőfokok nekem kissé magasnak tűnnek, lehet valamit rosszul csináltam, amikor feltettem a hűtőt, habár 1x már le is szedtem, újrapasztáztam, de nem igazán volt változás. A hűtő talpa a proci teljes felületével érinkezik. Alkoholt és vattát használtam a proci és a hűtő talpának a megtisztításához. MX-2-ből kb. 1 borsónyit nyomtam a proci közepére, és ez után feltettem a hűtőt. Gyári "2 pöckös" AM2 lefogatókeretem van. Régen, télen a gyári hűtő simán 65foknál megfogta a procit még orthossal terhelve is. Most viszont COD4 közben elképzelhető, hogy a 70 fokot is túllépi, mert ugyan ez volt gyári hűtővel nem rég, habár akkor még picit hűvösebb volt az idő. Túlmelegszik, és kékhalál vagy hasonló. A tuning biztos, hogy betonstabil , mert 8 óra orthos alatt nem hibázott megfelelő hőmérséklet mellet, soha még a legkisebb instibilitás se merült fel, 24/7 ment a gép.
Szóval a lényeg, hogy szerintem itt a hűtő körül valami nincs rendben. Az az igazság, hogy hűtőt még soha nem cseréltem, szóval lehet, valamit nagyon bénán csinálhattam. Egyébként a vga-ra is felkerült ezzel egy időben egy Artic Cooling Accelero S1 rev. 2, szintén MX-2 pasztával.
Tehát, ha van valami tippetek, hogy mit kéne csinálnom ahhoz, hogy úgy hűtsön a hűtő, ahogy kellene, akkor azt ne tartsátok magatokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest