- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
PartyShan
aktív tag
Hali!
Nekem is ilyen hűtőm van, már egy ideje. Most az új gépembe van beszerelve ami Inteles. ezelőtt AMD volt. Én úgy vettem észre hogy az AMD-s gépben hangosabb a hűtő. A régi konfigban nem szorította le annyira a hűtőt a felfogató rendszer mint az újban, ezért gondolom ahogy pörgött a venti jobban berezonált. Lehet hogy másnál isez a gond akinek rezonál és amd-s gépe van.Viszont az új alaplapra mire feltettem megszenvedtem nagyon. Nekem is meghajlítja elég rendesen de meg sem moccan, ja és a 4-ből csak három kis pöcköt tudtam bedugni rendesen mivel a 4diket már nem volt erőm.
Én is tervezem hogy lecserélem a gyári ventit de nem osk helyen kapni már Ac 92mm PWm-es ventit. Majd még tts-nek írok hátha van vagy lesz még neki. esetleg más PWM ventit nem tudtok ajánlani? -
PartyShan
aktív tag
Sziasztok!
Én is vettem egy TX2-t és meg kell hogy mondjam abszolút nem vagyok vele megelégedve.
3800+ X2 procim van és alapon 32-36 fok szokott lenni TX2-vel terhelve orthos-szal (30perc)
felment 52fokra. Lehet én vártam túl sokat a hűtőtől de nekem nem érte meg, mivel a gyári AMD hűtőm is pontosan ugyanezeket az eredményeket hozta. Sőőőt Idle-ben még alacsonyabb is volt. Ráadásul még hangos is hűtő szal nekem nem jött be.Bár mondom lehet én vártam tőle túl sokat,de sztem ha agyári amd-m is tudja ezt akkor illene a TX-nek legaláb5 fokkal alámenni azoknak az értékeknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- NZXT C850 Tápkábelek ??? INGYEN FOXPOST
- CORSAIR Hydro X Series XD3 RGB INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest