- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidra1221
tag
CM H TX3 hűtőm van az alaplap MSI K9N Sli. Szeretném a ventilátor fordulatszámát csökkenteni. Próbálkoztam aspeedfan nevű programmal de ott az istennek sem jöttem rá (leeht béna vagyok) hogyan tudom igény szerint állítgatni a forulatszámot. Kérdésem az tud e valaki ajánlani olyan progit amivel egyszerűen minden hókuszpókusz nélkül lehet szoftveresen a fordulatszámot szabályozni. Sokfelé keresgéltem, olvastam de még használahtót nem találtam.
-
vidra1221
tag
CM H TX3 hűtőm van az alaplap MSI K9N Sli. Szeretném a ventilátor fordulatszámát csökkenteni. Próbálkoztam aspeedfan nevű programmal de ott az istennek sem jöttem rá (leeht béna vagyok) hogyan tudom igény szerint állítgatni a forulatszámot. Kérdésem az tud e valaki ajánlani olyan progit amivel egyszerűen minden hókuszpókusz nélkül lehet szoftveresen a fordulatszámot szabályozni. Sokfelé keresgéltem, olvastam de még használahtót nem találtam.
-
vidra1221
tag
-
vidra1221
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- Iqos cigaretta
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest