- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Akkor már én is hozzászólok.
Én is ilyen hűtővel rendelkezek, pontosabban egy TX3 assal.
Rendesen lekenve pasztával a proci és a hűtő alja még tökéletesebbé teszi a hővezetést és ezáltal a hűtést is.Hangereje szinte nincs, PWM beállítása BIOS függő. De így átlagosan 28-35 fok között tartja a procit tuning nélkül.
Szerintem ezt a pár ezer ft ot nagyon megérte. Ennyi pénz pénzért és "tudásért" én az ajánlott vétel kategóriába sorolom.
Mérföldkövekkel jobb mint a gyári hűtő.
Könnyű is tehát biztos nem fog kiszakadni az alaplapról sok idő után. Egyszerű volt beszerelni is.
Jó ötlet hogy lehet két ventit is rárakni. Bár az ami van hozzá elég.
Az meg még egy pozitív dolog hogy kis gumitalpak vannak a venti alatt amik felfogják a rezgést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Dell notebook topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- Halasztja a gyártás felfuttatását a legújabb QLC-s V-NAND dizájnjánál a Samsung
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Total Commander
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Rendszergazda topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- NZXT C850 Tápkábelek ??? INGYEN FOXPOST
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- CORSAIR Hydro X Series XD3 RGB INGYEN FOXPOST
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest