Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
samfishR
senior tag
Sajnos nincs intel hűtőm, ezért vagy veszek egy arctic cooling-ost, vagy előtúrom a garancialevelet és megnézem meddig érvényes

A másik, hogy a "paszta" amit vettem hozzá, (mert újra lett kenve) az egy szar, nem is paszta, hanem vmi lé.. szinte teljesen kiszivárgott alóla
ezért kéne valami új hűtőt venni, ami alapból fel van kenve normálisan.. De utánanézek ennek az arcitc cooling ventinek, kösz a tippet 
-
samfishR
senior tag
Eltört a TX2 lapátja, ugyan az a helyzet, amit Tigi leírt majd' 2 éve. remegett a ház, megfogtam a hűtőt, az okozta a remegést. Levettem, szétszedtem, 3cm-es repedés a ventilátor közepén
Szerintem a gari lejárt, most stock hűtővel feszülök. Másik topikban "utánakérdezek" hogy mit ajánlanak.Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku Gyári 100%
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ezért kéne valami új hűtőt venni, ami alapból fel van kenve normálisan.. De utánanézek ennek az arcitc cooling ventinek, kösz a tippet
Szerintem a gari lejárt, most stock hűtővel feszülök. Másik topikban "utánakérdezek" hogy mit ajánlanak.