- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
samfishR
senior tag
Sajnos nincs intel hűtőm, ezért vagy veszek egy arctic cooling-ost, vagy előtúrom a garancialevelet és megnézem meddig érvényes
A másik, hogy a "paszta" amit vettem hozzá, (mert újra lett kenve) az egy szar, nem is paszta, hanem vmi lé.. szinte teljesen kiszivárgott alóla
ezért kéne valami új hűtőt venni, ami alapból fel van kenve normálisan.. De utánanézek ennek az arcitc cooling ventinek, kösz a tippet
-
samfishR
senior tag
Eltört a TX2 lapátja, ugyan az a helyzet, amit Tigi leírt majd' 2 éve. remegett a ház, megfogtam a hűtőt, az okozta a remegést. Levettem, szétszedtem, 3cm-es repedés a ventilátor közepén
Szerintem a gari lejárt, most stock hűtővel feszülök. Másik topikban "utánakérdezek" hogy mit ajánlanak.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest