Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Nekem régebben egy Asus SilentKnight II hűtőm volt, leszabályozva szó szerint hangtalan volt. Mivel erről is ezt írták páran, ezért nyugodtan vettem meg, de csalódnom kellett.
Tényleg nem hangos, de úgy vettem észre, hogy a CM ventik (legyenek azok CPU-hűtők vagy ház-ventik) leszabályozva is kiadnak magukból egy enyhe "zörgést", vagy nem is tudom, minek nevezzem. A lényeg az, hogy ezt a Noctuát tényleg ajánlani tudom, ha nem is 100%-osan hangtalan (mondjuk nagyon kell fülelni, hogy egy enyhe morajlást hallhass), de fényévekkel jobb, mint a gyári venti a TX2-n. 
Minden esetre már ott tartok, hogy a legzajosabb venti a gépemben a Corsair tápom ventije.

-
sgergi
veterán
2 venti csak erős barkácsolással rakható fel, de, ha kreatív vagy, akkor nem lesz nehéz, de egyáltalán nem éri meg, elég az 1 venti is. A venti erősségére kevésbé érzékeny a borda, tehát rakhatsz fel halkabb ventit kisebb légszállítással, ha normális házad van, akkor max 2-3 fokkal lesz melegebb a proci, így egy halk hűtő építhető. AC ventijei jók, van pwm-es is, ha az kell neked és halk is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Ubuntu Linux
- Milyen TV-t vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

fax tudja.

írtam is nekik mailt.
Tényleg nem hangos, de úgy vettem észre, hogy a CM ventik (legyenek azok CPU-hűtők vagy ház-ventik) leszabályozva is kiadnak magukból egy enyhe "zörgést", vagy nem is tudom, minek nevezzem. A lényeg az, hogy ezt a Noctuát tényleg ajánlani tudom, ha nem is 100%-osan hangtalan (mondjuk nagyon kell fülelni, hogy egy enyhe morajlást hallhass), de fényévekkel jobb, mint a gyári venti a TX2-n. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
PU Fan Ignored!
.