- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
1269
tag
Hi!
Mégvalami:
A p43-as giga kitünően meghajlott a TX2 baromi erős lefogatói alatt, az új lapom x48-dq6 hátulján is van egy nagy hűtőborda, emiatt nem tudtam beerőszakolni a TX lefogatóit.(nem hajlott a lap)
Elkezdtem hajtogatni a lefogatót úgy, hogy a felfogató csavar és a hűtő talpa között legyen kb 3 mm, így simán erőszak nélkül bemegy a helyére a borda.(kb 2 órámba került, amíg egyformára hajtogattam a lábakat) -
1269
tag
válasz
Ace Ventura #3113 üzenetére
Én is pont Bacsis tesztjére gondoltam!
Szerintem ismét bebizonyosodott, hogy a TX2 nem érzékeny annyira a rácsavarozott ventillátorra.
(kipróbáltam venti nélkül is a TX-et, ha nincs terhelve a quad 40C alatt tartja.) -
1269
tag
válasz
elfelejtette #3111 üzenetére
Sziasztok.
TX2 szívó vs. normál venti:
Lézeres hőmérővel mérve, ott ahol a hőcsövek találkoznak a hűtő talpával, 0 C fok eltérés.
IBT -vel terheltem többször egymás után, Core temp-el mértem.
Szívó ventivel a legmagasabb mag 50C normál ventivel 51C mindezt fix 1200-as fordulatú 9CM-es venti mellett.
Egy baj van a szívó ventivel, hogy semenyire nem hűti a hőcsöves északi hidat, meg a fesz szabályzó részt. (egyenesen tolja ki a hátsó ventihez a meleg levegőt)
Úgyhogy visszakerült normál állásba TX.
Tesztgép:
x48-dq6 Q9400@3Ghz 1.14v -
1269
tag
válasz
Ace Ventura #3109 üzenetére
Holnap kiderül
-
1269
tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő:
Mennyire változik a TX2 hűtőteljesítménye, ha megfordítom rajta a ventillátort szívóra.
Sajna sehogy sem fér el a memóriától (reaper hp) táp felé sem tudom tenni az északi híd magas hőcsöves hűtésétől. A TX gyári venti már rég megadta magát, most egy 9 cintis halk venti van rajta. -
1269
tag
válasz
FireKeeper #2922 üzenetére
Ppróba képpen kikapcsoltam a kégkondit, (inkább ezt vettem q proc helyett) , kb 27 fok lett a szobában, 1 nap alatt. Everest, core temp-el mérve az E5300-as (3460Mhz) 38 fok idle.
Légkondival 22 fokos szobában, ugyanannyi. Csak azt akarom ezzel mondani, semmit se érnek ezek a progik. Lézeres hőmérővel kb 4-6 fok volt a különbség a hűtő aljánál lévő hőcsöveknél. -
1269
tag
válasz
FireKeeper #2919 üzenetére
Én is ac vga hűtésben gondolkodom, vagy s1 rev2, vagy twin turbo.
Csak nálunk nincs semelyik boltba
Vagy rendelek, vagy megyek Miskolcra, ott talán van valahol. -
1269
tag
Sziasztok.
Én is azt hittem hibátlan az 1 éves TX 2.
A topikot olvasgatva a tapasztalatok miatt, kiváncsiságból rá tettem a kezem a hűtőre.
Érezhetően remegett. Venti lapát nincs törve, repedve, mégis érezhetően üt a venti.
Utána olvastam a 9 cm-es ventik légszállításának a TX 41.6m3/óra/1900fordulatnál
Volt otthon egy 9 cm-es coolink ennek a légszállítása 39m3/óra/1100fordulatnál.
A proci hőfok ugyanannyi, de nem remeg és hangja sincs a hútőnek.
Oldalról megtámogatva a ház falába építetem egy plexit, arra 2db 800-as 12cm-es coolink venti és így csak a videókártya hangját hallom
Még nem tudom milyen hűtést tegyek a HD4850-esre.
Itt a világvégi Kazincbarcikán nincs raktáron semelyik boltba normális hűtés
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Lexus, Toyota topik
- iPad topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Medence topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 1000W 80 PLUS Gold + Premium kébelek
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- Arctic freezer 33 eSport duo green
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest