Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexpecT
addikt
Felraktam a Noctua ventit
.Sokkal halkabb lett a gép, a vga-t már régebben passzívra cseréltem a noctua meg levan szabályozva így most a vinyó seekelése a leghangosabb a gépbe. -
RexpecT
addikt
Tervezem hogy lecserélem a gyári ventilátort egy ilyenre.
Mivel tudom felfogatni a bordára? -
RexpecT
addikt
válasz
NeoExDeath
üzenetére
Van rajta paszta.szerintem nem érdemes lecserélni.Nem mindegyik alaplap tudja szabályozni,érdemes benézni a lapod topikjába.
-
RexpecT
addikt
válasz
luciferk
üzenetére
Igen ez így van(két élére állított lemez van átdugva a hőcsövek közt).
Szerintem hajlanak egy kicsit annyira nem volt nehéz felrakni, én nem vettem észre hogy különösebben hajlott volna az alaplap.Mondjuk én úgy tettem be hogy már bevolt a gépházba szerelve az alaplap.
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Sokkal halkabb lett a gép, a vga-t már régebben passzívra cseréltem a noctua meg levan szabályozva így most a vinyó seekelése a leghangosabb a gépbe.
.