Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CaL!BeR
csendes tag
Köszi a gyors választ! Majd leteszteljük terhelve is.
Csak megnyugtatásként kérdezem, mert egyik haver kért meg hogy cseréljem le neki a hűtőt és nekem kicsit melegnek tűnt a felrakás után ekkora hőfokkal idle-ben.
2300 - 2400-as fordulaton megy a venti és úgy 38 a max alapjáraton. Az én procim és AC 13 Pro-m ugyanekkora fordulaton "kicsit szellősebb" házban kb 10 fokkal hűvössebb, ezért találtam kissé magasnak. Habár lehet hülyeség ehhez viszonyítani mert teljesen más cooler és sok befolyásoló tényező lehet, de nem tudtam mi az elfogadható érték egy TX3-asnál. Köszönöm segítő válaszod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Spórolós topik
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó RM750x tápegység !
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest