- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
LorD_ARmES #1234 üzenetére
Miután haverom próbálkozott már velem egyszer, azért az enyémnél már úgy kezdtük, hogy kipattintottuk a lapot. Ráraktuk egy puha kartondobozra, így raktuk rá. A két hátsó lábbal semmi baj nem volt, de az első 2. Az egyikhez alig lehet hozzáférni a hűtőborda miatt, ha meg azt leszeded, elvileg "behatolás" az alaplapba...Nem tudom kinek van ilyen ksi ujja. Már a bepattintás is külön művészet volt, hogy ne tröjön a lap, aztán meg a rázárás...benyom, teker, benne van, kipattan. Ezt játszottuk 1 órán keresztül Attól paráztam, hogy kikopik a "menet", azt mehet az egész a kukába. De egyszer csak sikerült. Megfordítottam a hűtőt, újrapasztáztam Nano Greas-el, feltekertem a ventit 100%-ra, 68-69 fok helyett jelenleg 10 óra Orthos után stabil 58 fok. Ennyit megért.
-
sgergi
veterán
válasz
LorD_ARmES #1234 üzenetére
A hyper tx2 nagyon megnyomja a lapot, semmi gond nincs vele, eltörtni, tönkretenni nem fogja. Igazából nem tudom, miért rövidebbek a lábai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged