- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
feco100 #3668 üzenetére
A helyzet az, hogy ezen egy másik ventillátor nem fog segíteni.
Amennyiben ugyanilyen maximális fordulatszámú ventillátort szerelsz fel a hűtőbordára, akkor az biztosan hangos lesz. (A lapátok számának, kialakításának függvényében lehet különbség hangerőben, de nem számottevő.)
Amennyiben pedig egy garantáltan alacsonyabb (pl. max. 1500 RPM) fordulatszámú típust, akkor az óhatatlanul kisebb hatásfokú hűtést fog jelenteni.
Én abban sem vagyok biztos, hogy az alaplapod életkorában "direkt" módon kell keresni a problémát.
Nézd meg légyszíves az alaplapod verziószámát! Előfordulhat, hogy van BIOS frissítés, amely megoldja a problémát.
Könnyen lehet ugyanis, hogy az alaplapi ventillátorcsatlakozó "bugos" kicsit.
Én is éppen emiatt frissítettem most az alaplapom BIOS-át a legutóbb megjelent változatra. Nálam nem a CPU hűtő ventillátorát szabályozta rosszul, hanem a házventillátorokat cserélte fel, és "detektálta" rosszul az alaplap.
A BIOS frissítésben javították ezt a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest