- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzoli986
tag
Sziasztok.
Lehet láma kérdés lesz nem tudom eldönteni hogy járnék jobban.
Adott egy hyper tx 2.legalábbis a dobozára ez van írva viszont 3 tűs a venti csatija.úgy tudom a tx2-esek 4 tűsek.na mindegy nem is ez a lényeg.
a kérdésem az lenne,hogy hogy érdemes felszerelni ezt a hűtőt szerintetek.a házamon hátulján a tápegység alatt van egy egész nagy hely ventinek.úgy 12cm körüli lehet,de nincs oda beszerelve semmi,szóval ha úgy tetszik van ott egy nagy lyuk pontosan a procihűtővel szemben.szerintetek akkor kapok jobb hűtést ha úgy szerelem fel,hogy a venti szembe legyen ezzel a lyukkal és elvileg onnan szívja befelé a friss levegőt,vagy ha fordítva és inkább a lyuk felé fújja a venti a levegőt a bordán keresztül.azért gondolkozok ezen,mert szerintem akkora szívóhatás nincs hogy egyből a friss levegőt szívja be+a meleg levegő így befelé áramlik a házba,viszont ha fordítva raknám fel akkor igaz eleve melebebb levegőt fújna a bordára,mert a házból szívná,viszont talán a meleget ki tudná fújni.nem nagyon vagyok benne az aerodinamikában szóval csak találgatok.kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest