- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
riolobo
tag
Sziasztok! Képzeljétek,hogy jártam! Gondoltam beújítok egy tx3-at,megrendeltem ,ma meg is érkezett. Összeszerelésnél egy meglehetősen bosszantó dologra lettem figyelmes. Ugyebár van a négy kis fémakármi amin a műanyag tüskék vannak, ebből ugye értelem szerűen két-két egymásnak ellentétes darab van.Szóval hármat már fel is csavaroztam a hűtőre és mikor negyediket akartam felrakni kiderült,hogy két jobbos,két balos arány helyett nekem 3 jobbos és 1 balos jutott. Ideges lettem? Az nem kifejezés((: Már azon voltam,hogy felhívom az ipon-t és visszaküldöm a hűtőt de végül házilag megoldottam a dolgot egy 3-as csavarral néhány alátéttel és anyával.
Pavoo: a fentebb írt fejtörés után nekem is ez volt a következő. Meglepően hangos volt idle-ben a cucc. Én az easy tune 5 nevű progival oldottam meg a dolgot,smart fan menüpont alatt lehet variálgatni,nálam bevált. Persze előtte a biosban kapcsold be a pwm szabályzást!
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Peugeot, Citroën topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest