- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserrbo
aktív tag
Most vettem egy ilyen hűtőt. Sajnos nem olvastam eléggé utána előtte, csak most szembesültem a gyártási hibájával. Elég bosszantó, hogy ennyi jelzés után sem javítják ezt a hibát. Még nincs nálam, így nem is szereltem be, de be fogom. Nem akarok másikat venni (ennek meg az eladásával bajlódni).
GA EP35-DS3 alaplapom van, ami gondolom nem szabályozza majd a ventijét és maxon pörögne. Mások leírása szerint ez hamar repedéshez vezethet.
Mivel tudnám a legolcsóbban szabályozni a ventit? Azt figyelembe véve, hogy egy E6400-s procim van most 2,7GHZ-re húzva, de 3,2-re akarom fesz emelés nélkül. Most 1300RPM-en megy a gyári intel hűtő és 43fokos a proci üresjáratban. Terheléskor max 60 (ekkor már fullon pörög a venti).
Van 1-1 12cm-es Thermaltake házventim és egy 92mm-es revoltec oldalt.
"5 voltra kötés" - ezt nem tudom hogy is kellene és elég lenne-e a fordulatszám.
VAGY vegyek egy új ventit bele (amit inkább csak, ha nem mennek az előzőek vagy elreped). Milyet javasoltok amúgy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Sorozatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Lightyear - befektetési app
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- EVGA SuperNOVA 750 G2L 750W 80 PLUS Gold
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel - LGA1700-hoz is!
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEHÉR
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DEll G15 5530
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest