Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacus_84
senior tag
Nagyjából átolvasgattam azokat is, de a leírtak alapján ez tűnik a legszimpatikusabbnak. Talán még a wayteq xtab-70dci jöhetne számításba, a myaudio-ról nem hallottam túl sok jót.

Szóval szerintem egyelőre maradok ennél, de úgy látom jelenleg nincs raktáron az edigital-nál, addig meg még olvasgatom a topic-okat.

Köszi mindenkinek az eddigi segítségeket!
-
Lacus_84
senior tag
"Ezt leszamitva csak a tipikus n+1 kinai dzsunkatab szindromaba futhatsz vasarlaskor." --> Ez alatt mit értesz pontosan?
Mivel csak általános felhasználásra kellene, így a 30-40k-s árkategóriában gondolkozom, többet nem szánnék rá, így elég lenne a 7"-es is. Bár gondolom a 10"-esen kényelmesebb olvasgatni, netezgetni, de egyelőre elég lenne a kisebb kijelző.
-
Lacus_84
senior tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt állok, és szeretném véleményeteket kikérni ez ügyben. Amire én használnám napi egy-két órában, az főleg netezés (wifin), hírek, cikkek olvasása, közösségi oldalak, üzenetküldő alkalmazások (Skype videóhívás, Viber ha van hozzá), és esetleg néha egy kis játék, főleg egyszerűbb játékokkal, pl. Angry Birds.
Véleményem szerint ez a kis Concorde tab tökéletesen megfelelne számomra. Szerintetek?
Beleolvasgattam a topic-ba, és láttam, hogy gondok vannak/voltak a töltési idővel, és az akku üzemidejével. A frissítés megoldotta ezeket a problémákat?Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple ajándék tok
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest