Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz trebon #468 üzenetére

No akkor egyeztessünk szerintem.

A tesztvideo mpeg2 formátumú, innen származik [link] hdtestpatterns. Az iso-ban lévő vob fájlt átnevezve mpg-re fel kell hogy ismerjék a lejátszók. (nem tudom hogy iso-ként ismerik-e). Itt az iso-ból kivett mpg fájl ha így könnyebb: [link]
    Annyi a nehezítés, hogy ez váltottsoros is, de azzal nem volt problémája. Vannak benne részek, ahol pixel soronként felváltva vannak fekete és fehér csíkok, függöleges rácsok is vannak, amin rögtön látszik 1080p kijelzőn, ha alacsonyabb felbontáson vannak, mert elmosódnak.

Azt ismét megjegyezném, hogy teljesen natív 1080p már csak azért sem lehet, mert a saját kijelzője 16:10 (1280x800), míg az 1080p monitor 16:9-es. Valamint az android kezelőszervek miatt is lapítottabb a kép monitoron.

Melyik programmal játszottad le a videót? Az csak a videót mutatta vagy az android kezelőszervek is ott voltak? A videolejátszó nevű beépített cuccal próbáltam. Talán emiatt is lehet különbség a tapasztalatban. Sőt... biztosan van emiatt, mert most látom, hogy a "video" nevű szintén beépített progival nincs android kezelőszerv alul... mindjárt megnézem hdmi-t is mégegyszer.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés