Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robitrix
senior tag
Ja én is így voltam, mikor leálltam a ZEN 2-es CPU-ról. Vettem bele egy ZEN 3-ast mert jó volt bele. ZEN 4-hez mindent ki kellett volna cserélni. Úgy gondoltam némi fejlesztés ráfér a gépre, de böven elég lesz csak 51 ezret költeni egy 5600-as CPU-ra. Így elvan még a gép vagy két évet(FHD-ban játszom, egy 144 hz-es gaming monitoron). De ha most akarnék egy erősebb procit valami 5700 vagy 5800 jönne szóba a 6 mag 12 szálnál több a 8 mag 16 szál. Szóval egyáltalán nem esélytelen még a piacon egy ZEN 3-as 5800XT proci. 5900X vagy 5950x-re nem igen van szükség otthon. A büdös életben nem használnék ki ottohn 24 vagy 32 szálat. Na meg toltam a gépbe még 16 GB RAM-ot, hogy 32 legyen elsősorban a Star Citizen miatt, ami el is vár a rendes müködéshez 32 GB-ot. Vehetnék még bele valami 3D cache CPUt. de az drágább és arra az 1-2 évre ami még hátra van a gépnek nem igen adnék annyit. Szóval még lehet piaca egy jó ZEN3-nak, mert nem feltétleül akarja csutkára tolni a gépet az ember valami Ryzen R9-cel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 26
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest