Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
-Skylake-
üzenetére
Nem adtam fel anno, és lett szépérzékem. Azért írtam le amit.
Persze ecsetelhettem volna a már majdnem intarziás szellőzőzek a gépház oldalán és tetején, a szovjet hősugárzó/vetítőgép forma és színvilágot, a diszkréten megbújó diófaberakást (ami szvsz csak a feketének áll jól), de ettől ez a ház még ocsmány.Annyi történt, hogy leírtam a tényt : a király bizony meztelen.
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
Úgy látom manapság divat ocsmány házakat tervezni... de ez még abból a mezőnyből is kitűnik!
Első ránézésre valami szovjet vetítőgép jut eszembe a '70-es évekből, de jobban megnézve egy nagyon rossz arányokkal rendelkező rekesz is lehet.
Se porszűrő, se anyag? Végül hagy menjen a por, morzsa, vagy épp a kiömlő folyadék biztosan a gépbe!
Normális szabvány tápegység véletlenül sem megy bele, ahogy egy normál asztali HDD sem.Ráadásul azt se tudja amit ezután elvárna az ember, hogy ezekután legalább olcsó legyen, 180 usd ugyanis 62 ezer huf. 6200ft-ért azt mondanám, rendben valami nagyon budget tömegnyomor PC házának kompromisszumokkal elmegy, ha már elfogyott a pénz, de így ...
Ez nem minimalista, hanem ronda
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Jelszókezelők
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ford topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó Samsung A30S zöld 4/64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) egy pár nagy ventiért, aztán a végeredmény az, hogy oldallap le.