Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
-Skylake-
üzenetére
Nem adtam fel anno, és lett szépérzékem. Azért írtam le amit.
Persze ecsetelhettem volna a már majdnem intarziás szellőzőzek a gépház oldalán és tetején, a szovjet hősugárzó/vetítőgép forma és színvilágot, a diszkréten megbújó diófaberakást (ami szvsz csak a feketének áll jól), de ettől ez a ház még ocsmány.Annyi történt, hogy leírtam a tényt : a király bizony meztelen.
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
Úgy látom manapság divat ocsmány házakat tervezni... de ez még abból a mezőnyből is kitűnik!
Első ránézésre valami szovjet vetítőgép jut eszembe a '70-es évekből, de jobban megnézve egy nagyon rossz arányokkal rendelkező rekesz is lehet.
Se porszűrő, se anyag? Végül hagy menjen a por, morzsa, vagy épp a kiömlő folyadék biztosan a gépbe!
Normális szabvány tápegység véletlenül sem megy bele, ahogy egy normál asztali HDD sem.Ráadásul azt se tudja amit ezután elvárna az ember, hogy ezekután legalább olcsó legyen, 180 usd ugyanis 62 ezer huf. 6200ft-ért azt mondanám, rendben valami nagyon budget tömegnyomor PC házának kompromisszumokkal elmegy, ha már elfogyott a pénz, de így ...
Ez nem minimalista, hanem ronda
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- Apple iPhone 16 / 128GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia /97% akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) egy pár nagy ventiért, aztán a végeredmény az, hogy oldallap le.