Hirdetés
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
egy haverom hozta a C64-ét koleszba. a tápegység egyszer javítva lett, azóta a gép néha hajlamos volt lefagyni, de ennek előjelei is voltak: pl. a Silkworm c. játékban ha megjelent a hegyek között egy lassan haladó négyzet, 2-3 percen belül fagyott

tiszta paranormális tevékenység
-
doc
nagyúr
nézz körül a neten, rengeteg fanatikusa van ennek a csúcs kis gépnek (nem irónia, tényleg nagyon ki van találva)
pl. hálókártya, netböngésző, itt Ajkán egy srác még multitasking oprendszert is csinált hozzá
(bár ahhoz már kellett egy memóriabővítő kártya, abból a legnagyobb amit láttam 512K-s volt, de hogy azt hogy címezte meg, azt már nem tudom
)
szóval nézz körül, rengeteg meglepő dolgot találhatsz!
keress rá a guglin a Kontiki és C64 szavakra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux Mint
- Jövedelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Macbook Air M3 15" 8GB 512GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

(bár ahhoz már kellett egy memóriabővítő kártya, abból a legnagyobb amit láttam 512K-s volt, de hogy azt hogy címezte meg, azt már nem tudom
)