- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
aki anno letolta a red alert-et. az oroszok tenyleg ennyire gyenge frakcio lett? eljutottam az utolso kuldetesig, de mar egyszeruen nem birtam tovabb teljesen kiegetett, igy elengedtem. egy kivetelevel mindegyiket hardon toltam le es az egesz kampany soran folyamatosan az volt bennem, hogy nem tudok mit kezdeni a szovetsegesekkel. csak mass tank es mass tengeralattjaro, majd be a bazisara. a raketas dolgok semmit se ernek, mert szimplan kisetalnak eloluk az ellenfelek. legvedelem smafu. a destroyerek pedig... a legidegesitobb egysegek evor. hogy ezek a szrok kepesek atloni a fel mapot es gyakorlatilag semmi sincs ellenuk csak a subok, a repulok ellen vigan kiternek.
a tengeralattjarok nem lennenek rosszak, de a gepnek van egy olyan hobortja hogy a hajoival az enyemek fole megy, igy mikor lovik oket akkor serulnek az aoe miatt az en egysegeim is es vegeredemenyben a friendly fire nyiffantja ki a flottam.igy most a szovetsegesek maradnak normalon, elsore eleg lesz az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- iPhone topik
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Garanciás MSI Summit E13 AI EVO A1MTG (2024) Prémium 2-az-1-ben Laptop
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe gar
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- ÚJ Zalman PC / Ryzen5-5600 / 32gb ddr4 ram / 512gb NvMe ssd + 1TB hdd / windows11
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs