- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
szerintem okkal nem tettek bele olyan ujitasokat, mint a rally point. ok maguk nyilatkoztak, hogy szeretnek a leheto legjobban megorizni a regi jatekot. ez sikerult is nekik. ha akkor megoldhato volt, adott jatek mechanikakkal a legnehezebb fokozat is, akkor most is csinalhato lesz. egy kicsit tobbet kell az egysegeket menedzselni, de szerintem ez tok jo.
engem csak a baromi nagy aoe zavar, arra nem emlekeztem, hogy ilyen lett volna. minden raketam kepes kiirtani a komplett seregemet, ha akar egy ellenseges mob is besetal az egysegeim koze.
100+ kuldetes van, en szerintem azt letolom legnehezebb szinten es eleg is lesz egy idore. elnezve, hogy most tartok az atomeromuves orosz kuldetesnel es egesz idaig jatszottam, szerintem el leszek vele egy darabig.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kés topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest