Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
HaroWerks
senior tag
-
Flashy
veterán
nem mondjátok hogy végre nem állítja meg 0-ra egy 15 centis bokor a kocsit! akkor ez egy jó játék lesz :D bár xpand rally demója legalább elindult, ez meg csak hibaüzenet. de ungarise nyelvű dx9c még nincs, úgyhogy majd később.
-
t-shirt
veterán
alig várom hogy este letölthessem, addigra biztos leterheltek lesznek a szerverek :(
-
Supr@
senior tag
válasz
Digitalboy
üzenetére
Ez nem igaz hogy kormányra fejlesztik. Főleg nem az ilyen árkádos játékokat nem, mivel a játékosok kb. 90% nem rendelkezik kormánnyal és ezt a fejlesztők is jól tudják.
-
Az miért van, h letöltöm a dx9c-t, letöltöm a demo-t. dx install, restart, majd demo install, restart és ezután nem indul el, hanem jön az ablak az üzivel, h ''hibákat generált'' leáll...??? Tegnap tettem fel a 4.8omegát, még friss. Mi a f** lehet a baj?
-
tr00p3r
addikt
én is leszedtem, de megvárom, hogy mit szól hozzá Superman. ő van ott nagyon a ilyen ''szimulátorokban''!!! bár a Colin3 megvolt, de gyorsan töröltem is. a 4et megsem vettem.
-
HaroWerks
senior tag
válasz
Digitalboy
üzenetére
Kormánnyal lehet, hogy jó de én billentyűvel játszottam velük, azzal szerintem meg totál nem jó az irányítás.
-
HaroWerks
senior tag
Érdekes egy játék lesz ez.
Nállam gond nélkül elindult.
Szvsz jobb mint a 4. rész de az irányítás még mindig katasztrófa, az autó még mindig úgy csúszik mint ha jegen menne, még egyenesen sem lehet haladni normálisan.
RichardBurnsRally-t a népnek! :) -
dante3
addikt
válasz
Digitalboy
üzenetére
Nem hinném,én is magyart használok!
-
Supr@
senior tag
válasz
Digitalboy
üzenetére
Nem hiszem, mivel én is magyart használok. Csak a javítások vannak fent, sp1 nincs.
-
Digitalboy
senior tag
Nem lehet valami Magyar Xp ütközés? Mindenki magyarXP-t használ?
-
daneee
tag
honnan lehet letölteni a colin 5 demót?
-
Shodan
őstag
Elindítom és azt írja ki hogy az alkalmazás inicializálása nem megfelelő.(Alkalmazás hiba), miért? :O
-
Arhel
senior tag
válasz
Digitalboy
üzenetére
ugyanez! :( nekem se, csak nekem még bedobja, hogy küldene hiba jelentést
-
Arhel
senior tag
Hát srácok 3 codec packot raktam fel és így sem megy >> gg! Colin5 meg bekaph......&@˘°^ˇ :(((
-
Digitalboy
senior tag
Afranc! Nekem sem megy! Pedig nálam ritkaságszámba megy ha valami nem indul. Fekete képernyő 2másodpercig, aztán vissza az asztalra. Codek packokat soha sem használok. Ati 4.8 driver, DX9c, SBLive, 9800pro. :O
-
Supr@
senior tag
Tedd fel a K-lite codec pakkot azzal megy tökéletesen, én nekem is csak az van fent. De kár amúgy vele cseszekedni mert egy nagy kalap sz*r a játék, este kipróbáltam. A 4 sokkalta jobb. Egyedül a graf javult de a gépigény irreálisan megnőtt. Az irányítás és a hangok pedig szarok.
-
Minek egyáltalán feltenni codec pacot? :) Nagy szemét ahogy van...
-
aesir
veterán
Kormánnyal lehet játszani a demót?
-
Arhel
senior tag
Hát nekem se megy, pedig újraraktam már a játékot, a DX9c-t, leszedtem ACE codec packot.. vkinek más ötlete? (nem lehet hogy alaplapi hangkártya lenne a ludas?) :F
-
overclk
tag
MINDENKINEK, AKINEK NEM INDUL: 90%, hogy olyan audio codec van feltelepítve (többnyire codec-pack), amit a játék nem szeret ! A választás a Tietek ! ;]
-
válasz
csabicsepp
üzenetére
Nekem Fent van az Ace MegaCodec Pack+külön Xvid+DrDivX is... Nálam is lassan indul be, és alt tab után megy! Bár szerintem az irányitás javult, még mindig kicsit gagyi sajnos... Grafika a 4hez képest háát... Annyival nem jobb, mint amennyivel lassabb... A 4 1024x768ban Maxon ment, Ez néha eléggé beszaggat+a hang is durván betorzul... Amúgy én is előbbb tettem a játékot, aztán a Dx9c-t. A Konfigom: k7s6a,2200 Thorton, 768Mb DDR,Ati 9100 4.8 Catalyst, Sb Live 5.1
-
csabicsepp
aktív tag
A colinok elég háklisak a codec-packokra.
-
LLKobe
veterán
Hát én akármit csinálok nem indul.
TI4200-al. Fekete szkrín és kilép. -
Graphics Card: ATi Radeon 8xxx and above, nVidia GeForce3 and above
Supported Graphics Cards: GeForce 3, GeForce 4, Geforce FX 5200, 5600, 5700, 5800, 5900, 5950, 6800. Tehát biztos, hogy mennie kell. Tedd fel a legújabb videókártya vezérlőt is. Nekem nem indult el, csak egy fekete kép, aztán ALT+TAB 10 mp után vissza, és már ment is. :) -
krystman
őstag
Én ezt egyszerűen nem értem.Hogy lehet az,hogy valakinek elindul valakinek nem.Nekem sem indul el.És fogalmam sincs,hogy mi a fenéért.Tud rá valaki valami megoldást?Pedig már feltettem a legújjabb drivert a DX9c-ét is.És így sem jó.Olvastam egy pár hozzászólással előbréb,hogy valakinek volt itt egy Ti4200as karija és ment.Most öcsém gépén nézném a játékot,neki is Ti4200 van és nem megy.Ötlet?
-
engusz
veterán
Hosszabb játék után, egész jó dolgok vannak benne. Tetszik a service area, az időjárás és a napszak változtatása is jópofa. De kár, hogy éjszakát nem lehet választani. Végre nem állunk meg a táblában, hanem sebességtől függően (!!!) elhajlik vagy kidöntjük. Esetleg a helyén marad. :) Nagyon ütközésnél (talán kisodródásnál is) elmossa a tályat, nagyon tetszik!
-
Irányitás és a fizika is sokkal rosszabb SZVSZ, mint a 4-esben, a pálya ronda, az auót vezetni meg olyan érzés, mintha egy szappant vezetnék... :( A négyesben kanyarban elhúztam a kocsi elejét, és gázt adtam, akkor kanyarodott, itt meg nem. Remélem jobb lesz, hisz ez csak 70% :)
-
djtörök
senior tag
Nálam nem indul :( :( :(
Vajon miért?
Pedig fenn van a dx 9.c -
Docci
senior tag
Megnéztem eme játékot és van pár dolog ami eszembe jutott róla:
1.Grafika:
Ugyan az mind a 2004-ben.Attól függetlenül nagyon jol néz ki a felfüggesztés és féktárcsa aktív megjelenítése.A pözsó 206 szépen mutat.A pályák még mindig eszméletlen rondák.
2.A kezelhetőség csapnivaló/sokat kell gyakorolni.Bill.-el nyomtam és az autot nem tudtam egyenesben tartani.Főleg a Német pálya marha nehéz.(svéd viszont klafa)
3.Gépigénye:átlagos Ti 4200 is simán megy 40fps-sel.
Sokat nem dolgoztak rajta a fiuk,de azért nem annyira rossz.
Kiváncsi vagyok majd a RBR-ra is.
Ja és a game 70%-os,tehát még nincs kész.
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Mind1,nekem már az 5500 marad.:P
ON -
iguana
őstag
akinek nem indul el, annak nem vmi codec pack okoz gondot? nekem asszem a 3-nál volt ilyen gondom. csak mondtam csak.hátha.
-
anaqer
veterán
Fekete képernyősök:
ALT-TAB = medzsik -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Annyiból amennyibe ez a konfig kerül,veszek egy Ladát,átépítem,azt' vmmm vmmmmmm.....;]Az legalább reális.
-
Tacso
aktív tag
DX9c ide vagy oda, nekem meg se nyikkan...! Indítás után csak fekete képernyő!:(
-
Asusfan
őstag
Xpandnak a graffja jobb Colinak az irányítása, remélem Richard B.rally lesz olyan amiben mind2 jó:)Őszintén nem vagyok megelégedve ezzel az új Colinnal.
-
biker
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
hát már bocs, de mutassak?
Nordschleife, lemans, és társaik, F1 challenge, etcc pályák, 20km felettiek, és gyönyörű íveltek, röhögve elszaladnak!
meg lehet tenni!
ez csak akarat kérdése.
így is 4cd, akkor lenne 6cd, és akkor?
az amit itt felmutatnak, az nem magyarázat a gépigényre, amilyen cakkos minden. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Huh,most kezdelek irigyelni.De ennyi pénzért,amibe ez a konfig került,legyen is kurvajó.:P
-
_Volkovy_
nagyúr
Nem próbálom ki,5500-on nem hiszem h nyerő lenne.:)
Csupán azt feltételezem,hogy ennyi idő alatt 3 részt kihozni csak úgy lehet,hogy egymástól az egyes darabok igen kevéssé különböznek egymástól.Aztán lehet hogy tévedek,nem voltam még játékfejlesztő..
Ebben mi volt kultúrálatlan,kedves engusz?Mesélj. -
_Volkovy_
nagyúr
Colin5?
:O
Gondolom semmi változtatás a 3-4-hez képest. -
divot
veterán
Na ezt se fogom megvenni. De még EVM kiadásban sem. :DDD Gány a belső nézet, szvsz már félig kihagyták szinte.
-
engusz
veterán
Nálam fut, hihi. :D (DX 9.0c van fent.) Tetszik ez a rész is. Az irányítás változott és egy picit talán a fizika is. Van benne egy-két új effekt és az autó törését visszajelző ''műszer'' is okos dolog. Autóból rengeteg, de pályából is elég sok lesz benne. 1024x768-ban 2xAA-val egész jól fut, pedig csak egy FX-em van.
-
I_Am
veterán
Hardwired.
-
Sir Pocok
őstag
hát ez nekem se megy......
-
divot
veterán
Meg se nyekken. Mi kell ennek, valam új dx :F
-
djtörök
senior tag
nekem nem jön le.
letölt vmi 24KB-os fájlt és kész :( -
Alvin_ti4200
félisten
Ugye nem??? Ugye nem mondják, hogy fel kell rakni hozzá a DX 9.0c-t különben hibát okoz?:O
-
Alvin_ti4200
félisten
Én most fogom kipróbálni:)
-
djtörök
senior tag
ezt milyen címről lehet leszedni?
-
Sir Pocok
őstag
Honnan lehet leszedni?
-
Docci
senior tag
SP demo 284MB.
78mb kész
Véleményemet majd én is leírom.(kormány nuku) -
divot
veterán
Ja, elkezdtem én is. Kíváncsi vagyok.
-
anaqer
veterán
Kösz hogy szóltál, szedem rögvest.
Mindig elfelejtem, hogy ezek a cuccok konzolon már régen kint vannak, aztán ilyenkor meg csak pislogok hogy ''jé, már ilyen is van...?'' -
Viktor77
titán
Ki játszott már vele? Mik a a tapasztalatai? Érdemes letölteni?
Este valszeg megnézem.
Amúgy nem ide tartozik, de az RBR elvileg szeptember 3.-án jön.
Uraim, az őszi játékdömping elkezdődött! :D
Aktív témák
- SZÉP! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELADÓ!
- Garanciával, Számlával! Logitech G29 Driving Force Racing Wheel
- Asztali PC , i5 8400 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Felkonfig
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi