Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
aesir
veterán
3 hét Richard Burns után a demo német gyorsaságiján elsőre 17 mp-et javítottam.
Azért majd biztos végigjátszom. -
Mosqu!to
addikt
LOL, 1 hónappal a demo kiadása után tudom meg, hogy van már ilyen! :D
Na szedem izibe!
Még mindíg nagyon arcade? :( -
I_Am
veterán
Évente 2 Colin. Még két év és játék is lesz belőle.:DDD
-
Viktor77
titán
Mindenki tudja, hogy 30.-án jön?
Ha igen, akkor sorry. -
ciao
senior tag
megjelent a multiplayer demo is [L]http://www.codemasters.co.uk/colinmcrae2005/downloads.php[/L]
[Szerkesztve] -
Zsu_
senior tag
A grafika szép, de az autók irányíthatósága pocsék :(
-
ciao
senior tag
a hangok még mindíg idegesítőek semmi köze a valósághoz, a graf szép, de nem ezt kéne csak fejleszteni, az autók úgy csúszak, hogyha a valóságban is így lenne akkor Solbergék péppé vernék a mérnökök fejét
-
Zsu_
senior tag
Letöltöttem a Colin Mcrae Rally 05öt.
Telepítem, elindítom, és azt írja ki, hogy
Fatal error: GraphicsSS_Setup Render Adapter has no modes!
Mi lehet a probléma?
Directx 9.0c van a gépemen, és Gexcube 9200SE 128mb vga, a legújabb Catalyst.
Help!
[Szerkesztve] -
Tifusz
tag
válasz
Digitalboy
üzenetére
MEgértem, hogy nagyon lelkes vagy, de azért tényleg nem az igazi a játék még kormánnyal sem: valamelyik pályán például- ha jól emlékszem a brit stage 2-n - a pálya első harmadában található elég hosszú balra ívelő kanyart egyszerűen nem lehet bevenni normálisan, mert a kocsi nem elkezd fokozatosan kisodródni, hanem egyszerűen keresztbe fordul és 100 mérföldről 1s alatt lelassul 20-ra, ami elég idegesítő hiba...
Egyébként ez a hirtelen élesen megfaroló - majd szinte megálló - viselkedés szinte minden kanyarban fenyeget, ezen azért érdemes volna javítani... -
LLKobe
veterán
Hát ha a végleges verzió is ilyen gagyi lesz, akkor kuka a game...:(
Csúnyább mint a 4 sokkal, a táj olyan mintha kézzel lenne rajzolva, a szinek gagyik, a kocsi meg túl ''müanyag''...
Nem kelti egy igazi kocsi benyomását...
A 4-ben sokkal jobb volt...
De kivárom a végét, elvégre ez csak egy 70%-os demó....
Hát van mit kijavitani...
Jobb lett volna ha a 4-et kiadják uj pályákkal. -
zozo80
csendes tag
Hali!
Én épp ma raktam újra az egész XP-t! http://prohardver.hu/pics/smileys/act_confused.gif
DirectX 9.0c + 4.8 Ati Catalyst + no codec + nvidia soundatorm driver
Állandóan az a hibaüzenet, hogy ''Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000022). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra.''
Ezt mi a fenéért csinálhatja?? Fogalmam sincs!!
Tudnál segíteni??
Zozo -
Zsiba
senior tag
Hétvégén feltettem én is a Colin2005 demót. Nekem egészen bejött a játék! élvezetes mindegyik demó pálya. Amit kissé soknak találtam a blur effekt, de ez is inkább az elején, a bemutató képeknél zavaró, verseny közben nem veszi észre az ember. Az autó szépen törik, a fizikát igazából nem tudom megítélni, mert még életemben nem vezettem rally autót erdőben, murvás, saras pályán. :D De kormánnyal kifejezetten élvezetes vezetni.
Nálam szaggatás nélkül futott a játék. Utoljára a Colin2-vel játszottam, szóval ahhoz képest részemről nagy az ugrás.
Egyébként DX9.0c és Catalyst4.7 meghajtóval hibátlanul megy. -
aesir
veterán
SP2 betát nem szerette.
Felraktam az SP2-őt aztán hiba nélkül indul, érdekes. Ami meglepett, hogy szűz rendszeren sem indult el, csak az SP2 után. Valahogy sehol sem láttam a minimális igények között az SP2-őt.
Kicsit változtattak a setupon is. 04-ben ha úgymond gumival ''túlbiztosítottad a pályát'', akkor a vegyes használat elég kompromisszumos volt. Ebben élesebben elválik a különbség, ami kicsit nehezebbé teszi. A hasmagasság és a rugóerő beállításai is homogénebbek lettek. A fékerőelosztás beállításai kezdenek hasonlítani a valódihoz.
MIndezek alapján tetszeni fog a végleges.
Papíremberek nem zavarnak... nem filmet nézek hanem játszom vele. -
tuctuc
aktív tag
Szerintem jobb lett, mint a 4, az irányítás sokkal jobb (van súlya a seggének) pályák/hangok nem lettek rosszabbak, gépigény sem sokkal nagyobb, és több a pálya/autó, meg javították a bosszantó hibákat (fix táblák, stb.). Papíremberek persze idegasítőek 2004-ben, főleg az xpand rohangálós fotósai után...
Nekem pöccre indult XPeng+sp1+sp2+omega4.8+ace mega codecs pack-al.
Tetszik... -
Kain
senior tag
UP!
-
busman
veterán
Nem tudom ti mivel játszotok,de szerintem sokkal jobb mint a 2 elődje!
Hangok is jók irányítás is majdnem olyan mint a 2 ben.
Akinek nem teszik az nyomjon mást! :DDD -
Kain
senior tag
Kipróbáltam,és egész jó, csk maga a pálya csúnya mint állatt.
Irányitás:Minden kocsit be kell állitani a pályához megfelelően (legalábbis a 2-ben igy volt,azzal játszottam utoljára érdemben).
Esetleg valami Colin Istenség nem segitene h itt miképp érdemes bekonfigolni a kocsit? -
krystman
őstag
Én már próbáltam mindent.640x480-at is 60hz-en és semmi.Én sem kínlódok vele.Úgy is jön nemsokára a végleges.
-
Viktor77
titán
Na kipróbáltam.
Van fejlődés a 4-hez képest. Már nem ''repül'' annyira a kocsi segge. A hangok borzalmasak viszont, főleg a Celica-é. Kameranézetek rendben vannak, és a force is jól rángat.
Tetszik! Egész 3.-áig.....:) -
Digitalboy
senior tag
válasz
Superman
üzenetére
Ha valaki úgy kezdi hogy ez is olyan szar, mint az eddigi részek, az szerinted mit vár??? Egyértelmű, hogy nem neki való játék! Lehet próbálkozni a NFS-el, az nem szappan mozgású és billentyűvel játszható érdemben csak! Én személy szerint imádom a Colint és szétjátszottam az összes részét!!!
-
Superman
nagyúr
válasz
Digitalboy
üzenetére
Ettől azért értelmesebb hozzászólással kellene megvilágítanod a dolgot, nem gondolod?
Honnan tudja, hogy nem tetszik, ha ki sem próbálta? :F -
busman
veterán
A problémámra nincs valami ötlet? :F
-
iguana
őstag
válasz
Digitalboy
üzenetére
Rohadtul nem értem, hogy akinek nem tetszik egyáltalán a sorozat, az mi a francnak teszi fel ezt...
pontosan ezért...mert azt hittem, hogy végre nem egy légpárnás szimulátort adnak ki...mert azt hittem, h végre tanulnak a hibáikból és újítanak...mert még mindig hittem, h 1x újra méltó lesz a nevéhez a játék. -
busman
veterán
Nálam valami gáz van mert az első kanyar után a gépem rebootol.
De addig sztem jo! :DDD
Valami ötlet?(DX9c fennvan) -
Digitalboy
senior tag
Rohadtul nem értem, hogy akinek nem tetszik egyáltalán a sorozat, az mi a francnak teszi fel ezt, főleg hogy még csak 70%-os! Aztán meg csak fikázza! Mit várnak ezek?
Menjetek vissza Dúmozni!
[Szerkesztve] -
RAM
őstag
Mikor jelenik meg?
-
engusz
veterán
''Az irányítás rettenetes. Billentyűvel kanyarodnék, és csak nagy nehezen kezd fordulni a verda...''
Szerintem csak megszokás kérdése. A manuális váltó használata kötezelő! Ég és föld!
''A kis cölöpök, tuskók, ismét áthághatatlan akadályok...''
Ez nem igaz! Igenis ki lehet mindegyiket dönteni! -
janati
őstag
Huhh, gyerekek, akinek nem indul, ne bánja! Ez iszonyat gagyi!!!!
- A graf. ua. mint a 4-ben, kissé talán rosszabb is. Olyan meseszerű...:((
- A hangok valami irtózatosak...mint valami játékautó hangjai
- A ''műszerfalról'' jobb nem is beszélni
- Az irányítás rettenetes. Billentyűvel kanyarodnék, és csak nagy nehezen kezd fordulni a verda...
- A kis cölöpök, tuskók, ismét áthághatatlan akadályok...
Ez a játék egy FOS...
A fejlesztők legalább egy RBR videót néznének meg, és utána dolgoznának...
Ja: Indult elsőre: 9800Pro kari, 4.8Beta Cata driver + DX9c + WinXP SP1 Hun -
daneee
tag
nemek nem megy a demo elinditom és egy nagy feketeség aztan hibajelentes küldese és kikapcsol .mi a baj?
-
aesir
veterán
Esetleg valakinek egyéb megoldása hogy elinduljon?
640x480-ra állítás sem vált be, ugyanúgy hibaüzenettel kilép. -
iguana
őstag
azt kell hogy mondjam eme demo után, hogy számomra semmiben nem különbözik a rev.4-től...ez is egy rakás...
ez sem lesz többet a gépemen...én nem értem mit csinálnák kódmesterék ezzel a sorozattal :U -
Clyde22_
tag
Ez olyan, mint egy nyilt bétateszt :) Ti vagytok a nyulak és az időtöket a cégnek (Codemasters) áldozzátok, ingyér dolgoztok nekik.
Amúgy ha egy program elszáll (''Illegális izét hajt végre és be kell csukni'' vagy mit mond a windows), annak 1000 oka lehet, pl egy inicializálatlan változó vagy memóriába írás. Szóval akinek nem megy, nem sok értelme van egy 70%-os programmal szenvednie, azt próbáljátok ki, hogy elindítotok valami sok erőforrást igénylő progit (pl Maya vagy 3DStudio), aztán kiléptek belőle, vagy olyan cuccot inditotok el, ami bent marad a memóriában (Multires, NetLimiter, Opera, ilyenek) és utána próbűlkoztok. Esetleg újraindítás a próbálkozások között :) -
aesir
veterán
Ez sehogysem indul. Viszont meguntam a küzdést vele.
-
Drizzt
nagyúr
Én már le is szedetem a gépemről. Felejtős...
-
Nyuf
senior tag
Énis kiprobáltam a demot,nagyon nem gyözött meg,föleg hogy egyes pályákon nemértem miért csuszik az auto az uton ha csak nagyon kicsit kanyarodik az ut.
A gépigénye tényleg nött bár talán szebb is egy kicsit mint az elödjei.
Nekem 3dmark 2001 10e körül csinál és néhány helyen érezni colinban,hogy minimálisan beszaggat,persze teljesen játszhato kategoria:))
Amugy mindenki csak szidja még énis,de ennek ellenére tuti végignyomom ha kijön a teljes,adok neki 3 napot és kész:) -
Ez sajna nem megy, bár az omega része a multires, de nincs semmi lockolva... hagyom a fenébe...
Amúgy meg azt az idiótát kellene agyonütni aki egy 2005-ös játékot úgy csinált meg, h az 640*480-ban induljon el...
[Szerkesztve] -
djtörök
senior tag
hol/hogyan kell engedélyezni a 640*480-at
-
asturel
őstag
Colin McRae Rally 2005 Application has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
huh dejo es most mi a teendo inditom fekete kep kisablak fullscreenre rakja aztan kibaxxja eztet.. fsdshow,divx,xvid,ac3filter,meg 3 layer codec van fenn asszem ennyi... meg wmplayer 10 (beta) howto ? ;>
lattom itt is refresh force bajok vannak mint cs sc.. lama vok nem olvastam fejjebb:D
[Szerkesztve] -
Asusfan
őstag
Amúgy akik már játszottak vele milyen időket mentek:
Eggyenlőre angol pálya 3:25. -
djtörök
senior tag
nekem is elmondhatná vki, hogy miért csak fekete képernyő jelenik meg :F
-
Arhel
senior tag
Itt a megoldás annak akinek nem megy!:
defaultban 640x480 60Hz-en szeretne futni, vagyis engedelyezni kell ezt az uzemmodot, ha tiltva lenne. Refreshlock, 100Hz-re korlatozott monitordriver meg hasonlok eseten safe modeban sem indul. Beallitasok utan mar vissza lehet lockolni. -
Arhel
senior tag
Ja, és én a GS-ről szedtem le a demót!
-
Arhel
senior tag
itt annyi okos meber van.. nem igaz , hogy nem tudja senki , hogy mi a hiba? Játék elindulna, hiba üzenet amit Bandit írt, hogy leáll a játék, mert hibát észlelt! DX9.0C van fönt , Ati Catalyst 4.8, Sp1 összes frissítéssel , Magyar XP, Legújabb alaplapi hang driver, mi akkor.....??? :F
-
krystman
őstag
Hát én fel tettem a legfrissebb drivert.DX9c-t mindenféle kódpakkot és semmi.
-
Tonyo
őstag
egyet nem értek.Miért kell egy 2005-ös játékban papir emberkének lenni?Az elöző részekben is zavaró volt,de nem lehetünk telhetetlenek.2005-ös játékba szerintem ez már nem megengedett.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Digitalboy
üzenetére
2gomb? Akkor te csak egy irányba fordulsz és nem váltasz, nem fékezel:))
-
Dx 9c-vel kezdtem, codecpack-et leszedtem, 4.8 bétát vettem föl tegnap. nem fekete a képernyő, hanem hibaüzenettel kilép.
-
aesir
veterán
Az irányításról csak annyit, hogy minden pályához külön be kell állítani az autót, akkor jó. Kicsit nevetségesnek tartom, hogy olyanok fikázzák általában a játékot akik egyrészt billentyűvel játszanak, másrészt meg sohasem vezettek még valódi autót.
Ha közel valósághűre tudod setupolni a kocsit az adott pályához, akkor véletlenül sem úgy viselkedik mint egy szappantartó.
Viszont ha a valódi autót is ilyen fékerőelosztással, gumikkal, és felfüggesztéssel állítanád be, akkor hasonlóan viselkedne. -
Tonyo
őstag
leszedtem a demót a Gamestar oldaláról,telepítettem de nem hajladó elindulni.:(Van valami ötletetek?
-
HaroWerks
senior tag
-
Flashy
veterán
nem mondjátok hogy végre nem állítja meg 0-ra egy 15 centis bokor a kocsit! akkor ez egy jó játék lesz :D bár xpand rally demója legalább elindult, ez meg csak hibaüzenet. de ungarise nyelvű dx9c még nincs, úgyhogy majd később.
-
t-shirt
veterán
alig várom hogy este letölthessem, addigra biztos leterheltek lesznek a szerverek :(
-
Supr@
senior tag
válasz
Digitalboy
üzenetére
Ez nem igaz hogy kormányra fejlesztik. Főleg nem az ilyen árkádos játékokat nem, mivel a játékosok kb. 90% nem rendelkezik kormánnyal és ezt a fejlesztők is jól tudják.
-
Az miért van, h letöltöm a dx9c-t, letöltöm a demo-t. dx install, restart, majd demo install, restart és ezután nem indul el, hanem jön az ablak az üzivel, h ''hibákat generált'' leáll...??? Tegnap tettem fel a 4.8omegát, még friss. Mi a f** lehet a baj?
-
tr00p3r
addikt
én is leszedtem, de megvárom, hogy mit szól hozzá Superman. ő van ott nagyon a ilyen ''szimulátorokban''!!! bár a Colin3 megvolt, de gyorsan töröltem is. a 4et megsem vettem.
-
HaroWerks
senior tag
válasz
Digitalboy
üzenetére
Kormánnyal lehet, hogy jó de én billentyűvel játszottam velük, azzal szerintem meg totál nem jó az irányítás.
-
HaroWerks
senior tag
Érdekes egy játék lesz ez.
Nállam gond nélkül elindult.
Szvsz jobb mint a 4. rész de az irányítás még mindig katasztrófa, az autó még mindig úgy csúszik mint ha jegen menne, még egyenesen sem lehet haladni normálisan.
RichardBurnsRally-t a népnek! :) -
dante3
addikt
válasz
Digitalboy
üzenetére
Nem hinném,én is magyart használok!
-
Supr@
senior tag
válasz
Digitalboy
üzenetére
Nem hiszem, mivel én is magyart használok. Csak a javítások vannak fent, sp1 nincs.
-
Digitalboy
senior tag
Nem lehet valami Magyar Xp ütközés? Mindenki magyarXP-t használ?
-
daneee
tag
honnan lehet letölteni a colin 5 demót?
-
Shodan
őstag
Elindítom és azt írja ki hogy az alkalmazás inicializálása nem megfelelő.(Alkalmazás hiba), miért? :O
-
Arhel
senior tag
válasz
Digitalboy
üzenetére
ugyanez! :( nekem se, csak nekem még bedobja, hogy küldene hiba jelentést
-
Arhel
senior tag
Hát srácok 3 codec packot raktam fel és így sem megy >> gg! Colin5 meg bekaph......&@˘°^ˇ :(((
-
Digitalboy
senior tag
Afranc! Nekem sem megy! Pedig nálam ritkaságszámba megy ha valami nem indul. Fekete képernyő 2másodpercig, aztán vissza az asztalra. Codek packokat soha sem használok. Ati 4.8 driver, DX9c, SBLive, 9800pro. :O
-
Supr@
senior tag
Tedd fel a K-lite codec pakkot azzal megy tökéletesen, én nekem is csak az van fent. De kár amúgy vele cseszekedni mert egy nagy kalap sz*r a játék, este kipróbáltam. A 4 sokkalta jobb. Egyedül a graf javult de a gépigény irreálisan megnőtt. Az irányítás és a hangok pedig szarok.
-
Minek egyáltalán feltenni codec pacot? :) Nagy szemét ahogy van...
-
aesir
veterán
Kormánnyal lehet játszani a demót?
-
Arhel
senior tag
Hát nekem se megy, pedig újraraktam már a játékot, a DX9c-t, leszedtem ACE codec packot.. vkinek más ötlete? (nem lehet hogy alaplapi hangkártya lenne a ludas?) :F
-
overclk
tag
MINDENKINEK, AKINEK NEM INDUL: 90%, hogy olyan audio codec van feltelepítve (többnyire codec-pack), amit a játék nem szeret ! A választás a Tietek ! ;]
-
válasz
csabicsepp
üzenetére
Nekem Fent van az Ace MegaCodec Pack+külön Xvid+DrDivX is... Nálam is lassan indul be, és alt tab után megy! Bár szerintem az irányitás javult, még mindig kicsit gagyi sajnos... Grafika a 4hez képest háát... Annyival nem jobb, mint amennyivel lassabb... A 4 1024x768ban Maxon ment, Ez néha eléggé beszaggat+a hang is durván betorzul... Amúgy én is előbbb tettem a játékot, aztán a Dx9c-t. A Konfigom: k7s6a,2200 Thorton, 768Mb DDR,Ati 9100 4.8 Catalyst, Sb Live 5.1
-
csabicsepp
aktív tag
A colinok elég háklisak a codec-packokra.
-
LLKobe
veterán
Hát én akármit csinálok nem indul.
TI4200-al. Fekete szkrín és kilép. -
Graphics Card: ATi Radeon 8xxx and above, nVidia GeForce3 and above
Supported Graphics Cards: GeForce 3, GeForce 4, Geforce FX 5200, 5600, 5700, 5800, 5900, 5950, 6800. Tehát biztos, hogy mennie kell. Tedd fel a legújabb videókártya vezérlőt is. Nekem nem indult el, csak egy fekete kép, aztán ALT+TAB 10 mp után vissza, és már ment is. :) -
krystman
őstag
Én ezt egyszerűen nem értem.Hogy lehet az,hogy valakinek elindul valakinek nem.Nekem sem indul el.És fogalmam sincs,hogy mi a fenéért.Tud rá valaki valami megoldást?Pedig már feltettem a legújjabb drivert a DX9c-ét is.És így sem jó.Olvastam egy pár hozzászólással előbréb,hogy valakinek volt itt egy Ti4200as karija és ment.Most öcsém gépén nézném a játékot,neki is Ti4200 van és nem megy.Ötlet?
-
engusz
veterán
Hosszabb játék után, egész jó dolgok vannak benne. Tetszik a service area, az időjárás és a napszak változtatása is jópofa. De kár, hogy éjszakát nem lehet választani. Végre nem állunk meg a táblában, hanem sebességtől függően (!!!) elhajlik vagy kidöntjük. Esetleg a helyén marad. :) Nagyon ütközésnél (talán kisodródásnál is) elmossa a tályat, nagyon tetszik!
-
Irányitás és a fizika is sokkal rosszabb SZVSZ, mint a 4-esben, a pálya ronda, az auót vezetni meg olyan érzés, mintha egy szappant vezetnék... :( A négyesben kanyarban elhúztam a kocsi elejét, és gázt adtam, akkor kanyarodott, itt meg nem. Remélem jobb lesz, hisz ez csak 70% :)
-
djtörök
senior tag
Nálam nem indul :( :( :(
Vajon miért?
Pedig fenn van a dx 9.c -
Docci
senior tag
Megnéztem eme játékot és van pár dolog ami eszembe jutott róla:
1.Grafika:
Ugyan az mind a 2004-ben.Attól függetlenül nagyon jol néz ki a felfüggesztés és féktárcsa aktív megjelenítése.A pözsó 206 szépen mutat.A pályák még mindig eszméletlen rondák.
2.A kezelhetőség csapnivaló/sokat kell gyakorolni.Bill.-el nyomtam és az autot nem tudtam egyenesben tartani.Főleg a Német pálya marha nehéz.(svéd viszont klafa)
3.Gépigénye:átlagos Ti 4200 is simán megy 40fps-sel.
Sokat nem dolgoztak rajta a fiuk,de azért nem annyira rossz.
Kiváncsi vagyok majd a RBR-ra is.
Ja és a game 70%-os,tehát még nincs kész.
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Mind1,nekem már az 5500 marad.:P
ON -
iguana
őstag
akinek nem indul el, annak nem vmi codec pack okoz gondot? nekem asszem a 3-nál volt ilyen gondom. csak mondtam csak.hátha.
-
anaqer
veterán
Fekete képernyősök:
ALT-TAB = medzsik -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Annyiból amennyibe ez a konfig kerül,veszek egy Ladát,átépítem,azt' vmmm vmmmmmm.....;]Az legalább reális.
-
Tacso
aktív tag
DX9c ide vagy oda, nekem meg se nyikkan...! Indítás után csak fekete képernyő!:(
-
Asusfan
őstag
Xpandnak a graffja jobb Colinak az irányítása, remélem Richard B.rally lesz olyan amiben mind2 jó:)Őszintén nem vagyok megelégedve ezzel az új Colinnal.
-
biker
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
hát már bocs, de mutassak?
Nordschleife, lemans, és társaik, F1 challenge, etcc pályák, 20km felettiek, és gyönyörű íveltek, röhögve elszaladnak!
meg lehet tenni!
ez csak akarat kérdése.
így is 4cd, akkor lenne 6cd, és akkor?
az amit itt felmutatnak, az nem magyarázat a gépigényre, amilyen cakkos minden. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Huh,most kezdelek irigyelni.De ennyi pénzért,amibe ez a konfig került,legyen is kurvajó.:P
-
_Volkovy_
nagyúr
Nem próbálom ki,5500-on nem hiszem h nyerő lenne.:)
Csupán azt feltételezem,hogy ennyi idő alatt 3 részt kihozni csak úgy lehet,hogy egymástól az egyes darabok igen kevéssé különböznek egymástól.Aztán lehet hogy tévedek,nem voltam még játékfejlesztő..
Ebben mi volt kultúrálatlan,kedves engusz?Mesélj. -
_Volkovy_
nagyúr
Colin5?
:O
Gondolom semmi változtatás a 3-4-hez képest. -
divot
veterán
Na ezt se fogom megvenni. De még EVM kiadásban sem. :DDD Gány a belső nézet, szvsz már félig kihagyták szinte.
-
engusz
veterán
Nálam fut, hihi. :D (DX 9.0c van fent.) Tetszik ez a rész is. Az irányítás változott és egy picit talán a fizika is. Van benne egy-két új effekt és az autó törését visszajelző ''műszer'' is okos dolog. Autóból rengeteg, de pályából is elég sok lesz benne. 1024x768-ban 2xAA-val egész jól fut, pedig csak egy FX-em van.
-
I_Am
veterán
Hardwired.
-
Sir Pocok
őstag
hát ez nekem se megy......
-
divot
veterán
Meg se nyekken. Mi kell ennek, valam új dx :F
-
djtörök
senior tag
nekem nem jön le.
letölt vmi 24KB-os fájlt és kész :( -
Alvin_ti4200
félisten
Ugye nem??? Ugye nem mondják, hogy fel kell rakni hozzá a DX 9.0c-t különben hibát okoz?:O
-
Alvin_ti4200
félisten
Én most fogom kipróbálni:)
-
djtörök
senior tag
ezt milyen címről lehet leszedni?
-
Sir Pocok
őstag
Honnan lehet leszedni?
-
Docci
senior tag
SP demo 284MB.
78mb kész
Véleményemet majd én is leírom.(kormány nuku) -
divot
veterán
Ja, elkezdtem én is. Kíváncsi vagyok.
-
anaqer
veterán
Kösz hogy szóltál, szedem rögvest.
Mindig elfelejtem, hogy ezek a cuccok konzolon már régen kint vannak, aztán ilyenkor meg csak pislogok hogy ''jé, már ilyen is van...?'' -
Viktor77
titán
Ki játszott már vele? Mik a a tapasztalatai? Érdemes letölteni?
Este valszeg megnézem.
Amúgy nem ide tartozik, de az RBR elvileg szeptember 3.-án jön.
Uraim, az őszi játékdömping elkezdődött! :D
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Escape from Tarkov
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óra topik
- EAFC 26
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- SSD-k 250gb-1TB-ig
- Igényes, esztétikus gamer PC - i5 12400F / 32GB / RTX 3070 / 1TB NVMe / 650W Silver
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest