Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
aesir
veterán
3 hét Richard Burns után a demo német gyorsaságiján elsőre 17 mp-et javítottam.
Azért majd biztos végigjátszom. -
Mosqu!to
addikt
LOL, 1 hónappal a demo kiadása után tudom meg, hogy van már ilyen! :D
Na szedem izibe!
Még mindíg nagyon arcade? :( -
I_Am
veterán
Évente 2 Colin. Még két év és játék is lesz belőle.:DDD
-
Viktor77
titán
Mindenki tudja, hogy 30.-án jön?
Ha igen, akkor sorry. -
ciao
senior tag
megjelent a multiplayer demo is [L]http://www.codemasters.co.uk/colinmcrae2005/downloads.php[/L]
[Szerkesztve] -
Zsu_
senior tag
A grafika szép, de az autók irányíthatósága pocsék :(
-
ciao
senior tag
a hangok még mindíg idegesítőek semmi köze a valósághoz, a graf szép, de nem ezt kéne csak fejleszteni, az autók úgy csúszak, hogyha a valóságban is így lenne akkor Solbergék péppé vernék a mérnökök fejét
-
Zsu_
senior tag
Letöltöttem a Colin Mcrae Rally 05öt.
Telepítem, elindítom, és azt írja ki, hogy
Fatal error: GraphicsSS_Setup Render Adapter has no modes!
Mi lehet a probléma?
Directx 9.0c van a gépemen, és Gexcube 9200SE 128mb vga, a legújabb Catalyst.
Help!
[Szerkesztve] -
Tifusz
tag
válasz
Digitalboy
üzenetére
MEgértem, hogy nagyon lelkes vagy, de azért tényleg nem az igazi a játék még kormánnyal sem: valamelyik pályán például- ha jól emlékszem a brit stage 2-n - a pálya első harmadában található elég hosszú balra ívelő kanyart egyszerűen nem lehet bevenni normálisan, mert a kocsi nem elkezd fokozatosan kisodródni, hanem egyszerűen keresztbe fordul és 100 mérföldről 1s alatt lelassul 20-ra, ami elég idegesítő hiba...
Egyébként ez a hirtelen élesen megfaroló - majd szinte megálló - viselkedés szinte minden kanyarban fenyeget, ezen azért érdemes volna javítani... -
LLKobe
veterán
Hát ha a végleges verzió is ilyen gagyi lesz, akkor kuka a game...:(
Csúnyább mint a 4 sokkal, a táj olyan mintha kézzel lenne rajzolva, a szinek gagyik, a kocsi meg túl ''müanyag''...
Nem kelti egy igazi kocsi benyomását...
A 4-ben sokkal jobb volt...
De kivárom a végét, elvégre ez csak egy 70%-os demó....
Hát van mit kijavitani...
Jobb lett volna ha a 4-et kiadják uj pályákkal. -
zozo80
csendes tag
Hali!
Én épp ma raktam újra az egész XP-t! http://prohardver.hu/pics/smileys/act_confused.gif
DirectX 9.0c + 4.8 Ati Catalyst + no codec + nvidia soundatorm driver
Állandóan az a hibaüzenet, hogy ''Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000022). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra.''
Ezt mi a fenéért csinálhatja?? Fogalmam sincs!!
Tudnál segíteni??
Zozo -
Zsiba
senior tag
Hétvégén feltettem én is a Colin2005 demót. Nekem egészen bejött a játék! élvezetes mindegyik demó pálya. Amit kissé soknak találtam a blur effekt, de ez is inkább az elején, a bemutató képeknél zavaró, verseny közben nem veszi észre az ember. Az autó szépen törik, a fizikát igazából nem tudom megítélni, mert még életemben nem vezettem rally autót erdőben, murvás, saras pályán. :D De kormánnyal kifejezetten élvezetes vezetni.
Nálam szaggatás nélkül futott a játék. Utoljára a Colin2-vel játszottam, szóval ahhoz képest részemről nagy az ugrás.
Egyébként DX9.0c és Catalyst4.7 meghajtóval hibátlanul megy. -
aesir
veterán
SP2 betát nem szerette.
Felraktam az SP2-őt aztán hiba nélkül indul, érdekes. Ami meglepett, hogy szűz rendszeren sem indult el, csak az SP2 után. Valahogy sehol sem láttam a minimális igények között az SP2-őt.
Kicsit változtattak a setupon is. 04-ben ha úgymond gumival ''túlbiztosítottad a pályát'', akkor a vegyes használat elég kompromisszumos volt. Ebben élesebben elválik a különbség, ami kicsit nehezebbé teszi. A hasmagasság és a rugóerő beállításai is homogénebbek lettek. A fékerőelosztás beállításai kezdenek hasonlítani a valódihoz.
MIndezek alapján tetszeni fog a végleges.
Papíremberek nem zavarnak... nem filmet nézek hanem játszom vele. -
tuctuc
aktív tag
Szerintem jobb lett, mint a 4, az irányítás sokkal jobb (van súlya a seggének) pályák/hangok nem lettek rosszabbak, gépigény sem sokkal nagyobb, és több a pálya/autó, meg javították a bosszantó hibákat (fix táblák, stb.). Papíremberek persze idegasítőek 2004-ben, főleg az xpand rohangálós fotósai után...
Nekem pöccre indult XPeng+sp1+sp2+omega4.8+ace mega codecs pack-al.
Tetszik... -
Kain
senior tag
UP!
-
busman
veterán
Nem tudom ti mivel játszotok,de szerintem sokkal jobb mint a 2 elődje!
Hangok is jók irányítás is majdnem olyan mint a 2 ben.
Akinek nem teszik az nyomjon mást! :DDD -
Kain
senior tag
Kipróbáltam,és egész jó, csk maga a pálya csúnya mint állatt.
Irányitás:Minden kocsit be kell állitani a pályához megfelelően (legalábbis a 2-ben igy volt,azzal játszottam utoljára érdemben).
Esetleg valami Colin Istenség nem segitene h itt miképp érdemes bekonfigolni a kocsit? -
krystman
őstag
Én már próbáltam mindent.640x480-at is 60hz-en és semmi.Én sem kínlódok vele.Úgy is jön nemsokára a végleges.
-
Viktor77
titán
Na kipróbáltam.
Van fejlődés a 4-hez képest. Már nem ''repül'' annyira a kocsi segge. A hangok borzalmasak viszont, főleg a Celica-é. Kameranézetek rendben vannak, és a force is jól rángat.
Tetszik! Egész 3.-áig.....:) -
Digitalboy
senior tag
válasz
Superman
üzenetére
Ha valaki úgy kezdi hogy ez is olyan szar, mint az eddigi részek, az szerinted mit vár??? Egyértelmű, hogy nem neki való játék! Lehet próbálkozni a NFS-el, az nem szappan mozgású és billentyűvel játszható érdemben csak! Én személy szerint imádom a Colint és szétjátszottam az összes részét!!!
-
Superman
nagyúr
válasz
Digitalboy
üzenetére
Ettől azért értelmesebb hozzászólással kellene megvilágítanod a dolgot, nem gondolod?
Honnan tudja, hogy nem tetszik, ha ki sem próbálta? :F -
busman
veterán
A problémámra nincs valami ötlet? :F
-
iguana
őstag
válasz
Digitalboy
üzenetére
Rohadtul nem értem, hogy akinek nem tetszik egyáltalán a sorozat, az mi a francnak teszi fel ezt...
pontosan ezért...mert azt hittem, hogy végre nem egy légpárnás szimulátort adnak ki...mert azt hittem, h végre tanulnak a hibáikból és újítanak...mert még mindig hittem, h 1x újra méltó lesz a nevéhez a játék. -
busman
veterán
Nálam valami gáz van mert az első kanyar után a gépem rebootol.
De addig sztem jo! :DDD
Valami ötlet?(DX9c fennvan) -
Digitalboy
senior tag
Rohadtul nem értem, hogy akinek nem tetszik egyáltalán a sorozat, az mi a francnak teszi fel ezt, főleg hogy még csak 70%-os! Aztán meg csak fikázza! Mit várnak ezek?
Menjetek vissza Dúmozni!
[Szerkesztve] -
RAM
őstag
Mikor jelenik meg?
-
engusz
veterán
''Az irányítás rettenetes. Billentyűvel kanyarodnék, és csak nagy nehezen kezd fordulni a verda...''
Szerintem csak megszokás kérdése. A manuális váltó használata kötezelő! Ég és föld!
''A kis cölöpök, tuskók, ismét áthághatatlan akadályok...''
Ez nem igaz! Igenis ki lehet mindegyiket dönteni! -
janati
őstag
Huhh, gyerekek, akinek nem indul, ne bánja! Ez iszonyat gagyi!!!!
- A graf. ua. mint a 4-ben, kissé talán rosszabb is. Olyan meseszerű...:((
- A hangok valami irtózatosak...mint valami játékautó hangjai
- A ''műszerfalról'' jobb nem is beszélni
- Az irányítás rettenetes. Billentyűvel kanyarodnék, és csak nagy nehezen kezd fordulni a verda...
- A kis cölöpök, tuskók, ismét áthághatatlan akadályok...
Ez a játék egy FOS...
A fejlesztők legalább egy RBR videót néznének meg, és utána dolgoznának...
Ja: Indult elsőre: 9800Pro kari, 4.8Beta Cata driver + DX9c + WinXP SP1 Hun -
daneee
tag
nemek nem megy a demo elinditom és egy nagy feketeség aztan hibajelentes küldese és kikapcsol .mi a baj?
-
aesir
veterán
Esetleg valakinek egyéb megoldása hogy elinduljon?
640x480-ra állítás sem vált be, ugyanúgy hibaüzenettel kilép. -
iguana
őstag
azt kell hogy mondjam eme demo után, hogy számomra semmiben nem különbözik a rev.4-től...ez is egy rakás...
ez sem lesz többet a gépemen...én nem értem mit csinálnák kódmesterék ezzel a sorozattal :U -
Clyde22_
tag
Ez olyan, mint egy nyilt bétateszt :) Ti vagytok a nyulak és az időtöket a cégnek (Codemasters) áldozzátok, ingyér dolgoztok nekik.
Amúgy ha egy program elszáll (''Illegális izét hajt végre és be kell csukni'' vagy mit mond a windows), annak 1000 oka lehet, pl egy inicializálatlan változó vagy memóriába írás. Szóval akinek nem megy, nem sok értelme van egy 70%-os programmal szenvednie, azt próbáljátok ki, hogy elindítotok valami sok erőforrást igénylő progit (pl Maya vagy 3DStudio), aztán kiléptek belőle, vagy olyan cuccot inditotok el, ami bent marad a memóriában (Multires, NetLimiter, Opera, ilyenek) és utána próbűlkoztok. Esetleg újraindítás a próbálkozások között :) -
aesir
veterán
Ez sehogysem indul. Viszont meguntam a küzdést vele.
-
Drizzt
nagyúr
Én már le is szedetem a gépemről. Felejtős...
-
Nyuf
senior tag
Énis kiprobáltam a demot,nagyon nem gyözött meg,föleg hogy egyes pályákon nemértem miért csuszik az auto az uton ha csak nagyon kicsit kanyarodik az ut.
A gépigénye tényleg nött bár talán szebb is egy kicsit mint az elödjei.
Nekem 3dmark 2001 10e körül csinál és néhány helyen érezni colinban,hogy minimálisan beszaggat,persze teljesen játszhato kategoria:))
Amugy mindenki csak szidja még énis,de ennek ellenére tuti végignyomom ha kijön a teljes,adok neki 3 napot és kész:) -
Ez sajna nem megy, bár az omega része a multires, de nincs semmi lockolva... hagyom a fenébe...
Amúgy meg azt az idiótát kellene agyonütni aki egy 2005-ös játékot úgy csinált meg, h az 640*480-ban induljon el...
[Szerkesztve] -
djtörök
senior tag
hol/hogyan kell engedélyezni a 640*480-at
-
asturel
őstag
Colin McRae Rally 2005 Application has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
huh dejo es most mi a teendo inditom fekete kep kisablak fullscreenre rakja aztan kibaxxja eztet.. fsdshow,divx,xvid,ac3filter,meg 3 layer codec van fenn asszem ennyi... meg wmplayer 10 (beta) howto ? ;>
lattom itt is refresh force bajok vannak mint cs sc.. lama vok nem olvastam fejjebb:D
[Szerkesztve] -
Asusfan
őstag
Amúgy akik már játszottak vele milyen időket mentek:
Eggyenlőre angol pálya 3:25. -
djtörök
senior tag
nekem is elmondhatná vki, hogy miért csak fekete képernyő jelenik meg :F
-
Arhel
senior tag
Itt a megoldás annak akinek nem megy!:
defaultban 640x480 60Hz-en szeretne futni, vagyis engedelyezni kell ezt az uzemmodot, ha tiltva lenne. Refreshlock, 100Hz-re korlatozott monitordriver meg hasonlok eseten safe modeban sem indul. Beallitasok utan mar vissza lehet lockolni. -
Arhel
senior tag
Ja, és én a GS-ről szedtem le a demót!
-
Arhel
senior tag
itt annyi okos meber van.. nem igaz , hogy nem tudja senki , hogy mi a hiba? Játék elindulna, hiba üzenet amit Bandit írt, hogy leáll a játék, mert hibát észlelt! DX9.0C van fönt , Ati Catalyst 4.8, Sp1 összes frissítéssel , Magyar XP, Legújabb alaplapi hang driver, mi akkor.....??? :F
-
krystman
őstag
Hát én fel tettem a legfrissebb drivert.DX9c-t mindenféle kódpakkot és semmi.
-
Tonyo
őstag
egyet nem értek.Miért kell egy 2005-ös játékban papir emberkének lenni?Az elöző részekben is zavaró volt,de nem lehetünk telhetetlenek.2005-ös játékba szerintem ez már nem megengedett.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Digitalboy
üzenetére
2gomb? Akkor te csak egy irányba fordulsz és nem váltasz, nem fékezel:))
-
Dx 9c-vel kezdtem, codecpack-et leszedtem, 4.8 bétát vettem föl tegnap. nem fekete a képernyő, hanem hibaüzenettel kilép.
-
aesir
veterán
Az irányításról csak annyit, hogy minden pályához külön be kell állítani az autót, akkor jó. Kicsit nevetségesnek tartom, hogy olyanok fikázzák általában a játékot akik egyrészt billentyűvel játszanak, másrészt meg sohasem vezettek még valódi autót.
Ha közel valósághűre tudod setupolni a kocsit az adott pályához, akkor véletlenül sem úgy viselkedik mint egy szappantartó.
Viszont ha a valódi autót is ilyen fékerőelosztással, gumikkal, és felfüggesztéssel állítanád be, akkor hasonlóan viselkedne. -
Tonyo
őstag
leszedtem a demót a Gamestar oldaláról,telepítettem de nem hajladó elindulni.:(Van valami ötletetek?
Aktív témák
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- HDMI topic
- Path of Exile (ARPG)
- Melyik tápegységet vegyem?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5430 i5 12 gen 1235UCPU 16GB RAM 240GB SSD 14" FHD LED HUN bill W11pro laptop notebook
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 255 G9 Ryzen 3 5425U 8GB RAM, 512GB SSD,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gar
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4031
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest