Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Bocs, hogy megzavarom a bólintó sormintát (
), de végre tudtam menni kb egy órácskát a játékkal. Először is kipróbáltam az összes klasszikus autót a Hungaroringen. Fenomenálisak, de tényleg. A hangok tökéletesen életszerűek, az irányítás pedig teljesen eltérő mindnél. A régiek (a 95-ös Ferrarival és a 96-os Williamsszel bezárva) egész jól tapadnak, főleg az aktív felfüggesztéses 92-es Williams, viszont kilométernyi a féktávjuk. A 98-as McLaren egy átmeneti autó a régiek és a nem túl régiek között, érdekes. A 2002-es Ferraritól a 2010-es Red Bullig meg nagyon rövidek a féktávok. A V10-es Ferrarik nagyon gyorsak az egyenesben, de kanyarban eléggé küzdeni kell velük. A V8-asok pedig hihetetlen féktávot tudnak venni és sokkal gyorsabbak a kanyarokban, mint a V10-esek. Egyedüli kakukktojás a 2008-as McLaren, ott nagyon érződik a kipörgésgátló hiánya (vezetési segédleteket kikapcsoltam). Ezután átültem a 2017-es Mercibe. Hát, ég és föld, pedig csak 1 másodpercet tudtam adni az F2004-nek pár kör után.
Eszméletlen kanyarsebességeket lehet elérni vele.
Le a kalappal a Codies előtt, úgy néz ki, hogy ez a játék az eddigi legjobb F1-es tőlük, és én minddel játszottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad E590 / Intel Core i7 8GEN / 16gb ram / AMD 2gb dedikált / 500gb NvMe / Vil MAGYAR B
- Asus TUF Ryzen 7 6800HS NVIDIA RTX3050Ti 17.3 FHD 144Hz WiFi6 Windows11 gamer laptop
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB 12GB RAM Dual eladó, cserélhető S25 Ultra telefonra
- A+ ASUS ROG STRIX GL702VSK 17.3 FHD IPS 120Hz, GTX1070 8GB, i7-7700HQ, 16 / 256+1TB SZLA +GARANCIA
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR5 6000MHz - Új, bontatlan - Eladó!
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de végre tudtam menni kb egy órácskát a játékkal. Először is kipróbáltam az összes klasszikus autót a Hungaroringen. Fenomenálisak, de tényleg. A hangok tökéletesen életszerűek, az irányítás pedig teljesen eltérő mindnél. A régiek (a 95-ös Ferrarival és a 96-os Williamsszel bezárva) egész jól tapadnak, főleg az aktív felfüggesztéses 92-es Williams, viszont kilométernyi a féktávjuk. A 98-as McLaren egy átmeneti autó a régiek és a nem túl régiek között, érdekes. A 2002-es Ferraritól a 2010-es Red Bullig meg nagyon rövidek a féktávok. A V10-es Ferrarik nagyon gyorsak az egyenesben, de kanyarban eléggé küzdeni kell velük. A V8-asok pedig hihetetlen féktávot tudnak venni és sokkal gyorsabbak a kanyarokban, mint a V10-esek. Egyedüli kakukktojás a 2008-as McLaren, ott nagyon érződik a kipörgésgátló hiánya (vezetési segédleteket kikapcsoltam). Ezután átültem a 2017-es Mercibe. Hát, ég és föld, pedig csak 1 másodpercet tudtam adni az F2004-nek pár kör után.
Eszméletlen kanyarsebességeket lehet elérni vele.