Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Bocs, hogy megzavarom a bólintó sormintát (
), de végre tudtam menni kb egy órácskát a játékkal. Először is kipróbáltam az összes klasszikus autót a Hungaroringen. Fenomenálisak, de tényleg. A hangok tökéletesen életszerűek, az irányítás pedig teljesen eltérő mindnél. A régiek (a 95-ös Ferrarival és a 96-os Williamsszel bezárva) egész jól tapadnak, főleg az aktív felfüggesztéses 92-es Williams, viszont kilométernyi a féktávjuk. A 98-as McLaren egy átmeneti autó a régiek és a nem túl régiek között, érdekes. A 2002-es Ferraritól a 2010-es Red Bullig meg nagyon rövidek a féktávok. A V10-es Ferrarik nagyon gyorsak az egyenesben, de kanyarban eléggé küzdeni kell velük. A V8-asok pedig hihetetlen féktávot tudnak venni és sokkal gyorsabbak a kanyarokban, mint a V10-esek. Egyedüli kakukktojás a 2008-as McLaren, ott nagyon érződik a kipörgésgátló hiánya (vezetési segédleteket kikapcsoltam). Ezután átültem a 2017-es Mercibe. Hát, ég és föld, pedig csak 1 másodpercet tudtam adni az F2004-nek pár kör után.
Eszméletlen kanyarsebességeket lehet elérni vele.
Le a kalappal a Codies előtt, úgy néz ki, hogy ez a játék az eddigi legjobb F1-es tőlük, és én minddel játszottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de végre tudtam menni kb egy órácskát a játékkal. Először is kipróbáltam az összes klasszikus autót a Hungaroringen. Fenomenálisak, de tényleg. A hangok tökéletesen életszerűek, az irányítás pedig teljesen eltérő mindnél. A régiek (a 95-ös Ferrarival és a 96-os Williamsszel bezárva) egész jól tapadnak, főleg az aktív felfüggesztéses 92-es Williams, viszont kilométernyi a féktávjuk. A 98-as McLaren egy átmeneti autó a régiek és a nem túl régiek között, érdekes. A 2002-es Ferraritól a 2010-es Red Bullig meg nagyon rövidek a féktávok. A V10-es Ferrarik nagyon gyorsak az egyenesben, de kanyarban eléggé küzdeni kell velük. A V8-asok pedig hihetetlen féktávot tudnak venni és sokkal gyorsabbak a kanyarokban, mint a V10-esek. Egyedüli kakukktojás a 2008-as McLaren, ott nagyon érződik a kipörgésgátló hiánya (vezetési segédleteket kikapcsoltam). Ezután átültem a 2017-es Mercibe. Hát, ég és föld, pedig csak 1 másodpercet tudtam adni az F2004-nek pár kör után.
Eszméletlen kanyarsebességeket lehet elérni vele.