Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
válasz
Forestgreen
üzenetére
Én 360 fokot használok (driverben állítva ) és a saturation-t (remélem jól írtam) raktam 15 re de valami még nem stimmel mert (úgy kompletten a sebességemmel ) mert 1 nehézségi szinttel visszább kellett vennem a 15 hoz képest ugyanolyan eredmény eléréséhez.
-
macy
addikt
válasz
Forestgreen
üzenetére
Én szó szerint bealudtam. Elindítottam a játékot és többre nem emlékszem
Éjjel 3-kor ébredtem fel. Szóval ma estére maradt Bahrein, hacsak nem Assetto lesz. Kijött az új dlc, meg Monza. -
cyberkind
félisten
válasz
Forestgreen
üzenetére
Nálam a kocsibeállítás min. 1mp-cet hozott, aztán ahogy tanultam a pálya határait egyre jobb lettem, kb a legend ai-val nagyon de nagyon szorosan küzdhetnék de az már durva lenne.
-
cyberkind
félisten
válasz
Forestgreen
üzenetére
Akkor marad az, hogy használd ki a pálya és játék adta csalásokat, azzal is sokat nyerni.

-
cyberkind
félisten
válasz
Forestgreen
üzenetére
Akkor még gyakorolni kell illetve a kocsit ajánlott jól belőni, én még sokat is hagyok a körömben.
-
cyberkind
félisten
válasz
Forestgreen
üzenetére
Én billentyűvel 1:33 végét mentem Bahrain-ben, a top időhöz kormányszett kell.
-
orc88
őstag
válasz
Forestgreen
üzenetére
50%os versenyeket tolok karrierben. Szvsz jobban lehet gumitaktikával ügyeskedni mint 25%-nál. Jobban kijönnek a különbségek.
-
Strezi
őstag
válasz
Forestgreen
üzenetére
Én 3440x1440 ultrawide - on tolom, az az igazi

-
jozsi252
veterán
válasz
Forestgreen
üzenetére
Kalibrált Dell U2717D-n gyönyörű képe van a játéknak! UHD fölösleges szerintem, ahhoz combos GPU is kell.
-
MajaG
senior tag
válasz
Forestgreen
üzenetére
PC a patchekkel elég komoly képességekre tett szert, de azért pont ő vele kérdezem, mert az már egy vállalható fizikai szint konzolon is. (XO-ra akarom megvenni)
Persze minden relatív.
Azért érdeklődőm előre, mert nem akarok megint csalódást, minden évben megvettem ezt a szart és xboxon nem éppen olcsó...
-
válasz
Forestgreen
üzenetére
Csak sportból húzom

GTX970-et járatok vele. -
válasz
Forestgreen
üzenetére
Na megvan a hiba....
A 4,3-ra húzott i7-2600k okozta kihagyásokat. Eddig ilyen gond nem volt vele. BIOS-ban visszaraktam mindent alapra és tökéletesen megy a játék. Az kezdett gyanús lenni, hogy a menüben is volt, hogy kétszer kellett valamelyik kurzor-ra nyomnom, hogy reagálja a program.
Úgy látszik, hogy mégsem olyan stabil az OC a gépemen.

-
jozsi252
veterán
válasz
Forestgreen
üzenetére
Ja ez kérdés lett volna hogy nem-e túl erős neked.
Azért írtam hogy nekem túl sok hogy a környezeti hatásokat is 100%-ra rakom fel. Azért raktam 20%-ra csak. Az Strength 80%-on van, a Weight meg 70%-on van nekem, így jó az FFB beállítás. Így hogy belőttem nekem már jó minden. -
jozsi252
veterán
válasz
Forestgreen
üzenetére
100%-on nem túl erősek a hatások ha lemész a fűre, illetve főleg a rázókő ilyenkor nagyon ráz. 80-20-70-re lőttem be, nekem ez úgy néz ki hogy tökéletes lesz most. Nem ráz zavaróan a kormány ha rámegyek a rázókőre, illetve a kormány is pont annyira tart ellent 70-es Weight beállításnál ami nem akadályoz pl. a sikánoknál.
Saturation én viszont 20 fölé nem viszem, mert az már nem jó. Amúgy korrekten be lehet állítani ezeket mert ahol ezeket állítod, alul ott van a kormány fék gáz "csíkja" hogy reagál a beállításokra. És így szépen be lehet lőni mindent.
-
válasz
Forestgreen
üzenetére
Vsync be van kapcsolva Nálad? Nvidia experience telepítve van? Rendszer Win10 64bit?
-
jozsi252
veterán
válasz
Forestgreen
üzenetére
És te milyen Feedback beállításokkal játszol? Neked is úgy van hogyha leveszed 0-ra a Wheel Weight-ot, akkor a kormánynak nincs ellenállása, csak akkor érzel FFB hatást ha lemész a pályáról?
Nekem mondjuk nem megy el ha hozzáérek a billhez.
-
jozsi252
veterán
válasz
Forestgreen
üzenetére
Este fele fogok. Neked hogy megy vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Éjjel 3-kor ébredtem fel. Szóval ma estére maradt Bahrein, hacsak nem Assetto lesz. Kijött az új dlc, meg Monza.

Azért írtam hogy nekem túl sok hogy a környezeti hatásokat is 100%-ra rakom fel. Azért raktam 20%-ra csak. Az Strength 80%-on van, a Weight meg 70%-on van nekem, így jó az FFB beállítás. Így hogy belőttem nekem már jó minden.