- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
válasz
üzenetére
Szimulátor sosem lesz ez a játék, akkor már Project Cars vagy Assetto ha szimulátorozni akarsz. Vezetés, hát 1x mentem 25% versenyt, McLarennel vertem a Mercit hardon 10 mp-vel, fordított gumistratégiával az 1. helyről indulva, mert esős kvalit megnyertem 2-3 mp-vel. Az időmérőn egy csomó gép ki lett zárva feltartás vagy szabálytalan boxelhagyás miatt (érdemes megnézni a büntetéseket a Q után
viccesek) szerintem az AI ugyanolyan segghülye, mint eddig és legalább még csal is ugyanúgy, ezen a téren nem volt, de nem is lesz sose előrelépés. Játszhatóságát tekintve még nem tudok érdemben nyilatkozni, kicsit egyszerűbbnek tűnt irányítani és kigyorsítani is akár esőben, mint a tavalyinál pl. -
hermanyi
addikt
válasz
üzenetére
Szimulátortól nagyon messze van . Fizika nekem is majdhogynem tetszik, az eddigi részekhez képest szerintem ezen a téren előre léptek .AI sajnos képes hatalmas hibákra (nekem Vettel a mumosom 5 böl 4 szer ö lök ki ) . A kormányomat nem tudom beállítani rendesen sajnos ,ami viszont az elődöknél sikerült ,itt olyan érzésem van ,hogy laggol ,mintha holtjátéka lenne pedig az 0-ára van állítva mindenhol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hibák meg érthetetlen tartalmi hiányosságok viszont vannak bőven. Ja a hangok is sokkal jobbak, a tavalyiban csak zümmögtek az autók.
viccesek) szerintem az AI ugyanolyan segghülye, mint eddig és legalább még csal is ugyanúgy, ezen a téren nem volt, de nem is lesz sose előrelépés. Játszhatóságát tekintve még nem tudok érdemben nyilatkozni, kicsit egyszerűbbnek tűnt irányítani és kigyorsítani is akár esőben, mint a tavalyinál pl.