Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Óraátállítás
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
manya777
üzenetére
Hasonló volt az F1 2011-ben gocompete: egy bizonyos fájlt (nem tudom melyiket) átszerkesztve bármekkora tempóval betudtál venni egy kanyart, amit egyébként a valóságban mondjuk csak 90-el lehetne.
Szerintem ezek már a játékból valók, csak PS-el megvan egy kicsit itt-ott szerkesztve, hogy szebbnek tűnjön. Ezekből a képekből még nem igazán jön át a játék grafikája, egy trailerből sem nagyon lehet biztos következtetéseket levonni mert nyilván valamilyen szinten butulni fog a grafika. Az engine alól nagy részben kivesz majd a fizika (bár ha olyan fizikát kap a '15, mint az eddigiek, akkor sokat nem fog kivenni), az AI, stb., de főleg ez a kettő.
-
mikrosuttii
aktív tag
Újabb képek a 2015-ről:

-
mikrosuttii
aktív tag
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
scampolo84
üzenetére
A szokásos: 5 év, és most már kiválaszthatod, hogy teljes, 12, vagy 7 versenyes szezont akarsz futni. Átigazolás ugyan úgy van, kapsz egy vagy több mailt valamelyik csapattól, ha azt elfogadod, már év közben átülsz hozzájuk. Ennyi, semmi extra.
-
mikrosuttii
aktív tag
Räikkönen van mögöttem, és a visszapillantóban 14-es rajtszáma van, de ha hátra nézek, úgy mint a valóságban 7-es van neki. Érdekes!

-
mikrosuttii
aktív tag
-
mikrosuttii
aktív tag
Ez nem tudom, hogy glitch, vagy bug, de ha DRS zóna végén nem fékezel, nem kapcsolódik ki a DRS, és kanyarban is nyitott hátsó szárnyal mehetsz.

-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Monacoban nekem sikerült nyernem poleból.Mondjuk érdekes volt,mert egy páran kiestek.Kb. 7-en fejeztük be a futamot.Most a Hungaroring után 14 pont előnnyel vagyok Rosberg előtt úgy,hogy csak 3x-or nyertem,Monacon kívül még Spielbergben és Kanadában sikerült nyernem.Meg még ott van két dobogóm a Hockenheimringen és a Hungaroringen.
-
mikrosuttii
aktív tag
-
mikrosuttii
aktív tag
-
mikrosuttii
aktív tag
LOL?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Valaki találkozott hasonlóval?Nem mindig jön elő,csak akkor,ha sok flashbacket használok.

-
mikrosuttii
aktív tag
Mi történt az irányítással?Miért lassul le ilyen gyorsan az autó egy enyhe fékezésnél is?Ez valami szörnyű.A vezetési modell kb.,sőt egy az egyben a '12-ből lett átvéve.Billentyűzettel katasztrófa irányítani.Az autóknál pedig mi ez az alufólia hatás?Olyan,mint ha az egész autó be lenne csomagolva,és fénylene a semmitől.
A LOD-ot idén sem sikerült bemérni ahogy látom,de a tavalyinál jobb.Már kevésbé kockásodnak az autón a gumik.

Új hozzászólás Aktív témák

- BMW topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- Samsung S22+ 256GB Phantom Black - Karcmentes, megkímélt állapotban!
- HP 255R G10,1 hónapos, 3 év HP Care garancia (Ryzen 5 7535U, 16GB DDR5 RAM, 512GB SSD, Win 11 home)
- DELL Latitude 5480,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 5070 Ventus 3X/ 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)