Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
Szevasztok, tudnátok valami oldalt ajánlani ahol be tudnám szerezni a játékot 6-7ezer forint körül? Az sem baj, ha csak kód, de számomra többet nem ér meg, mivel szezonális játék.
Magáról a játékról: hát kipróbáltam, sokkal könnyebb szerintem, mint a 13 és a nehézségi szintek is "könnyítve" lettek (legalábbis nekem ez jött le) mivel experten a 13ban nem tudtam az 1. helyért harcolni addig itt egy McLarennel simán harcban vagyok az 1. helyért billel (nem fényezésből csak összehasonlításból írtam).
Gumikopás miatt billel "könnyebb" dolgom van úgy érzem, mint a 13ban bár még csak botok ellen játszottam lehet multiban másabb és a kormányosok sokat hozhatnak rajtam a jobb kigyorsítás miatt. Váltás automataval szerintem rosszabb lett és ez az "only DRS+mix mode" rendszer nem igazán nyűgöz le
Szóval akkor ha valaki meg tudna dobni egy "olcsó" oldallal azt megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- 27% - LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest