Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sundesz
addikt
válasz
üzenetére
Logitech Driving Force GT-n, amúgy mindent frankón kezel rajta a játék.
Másik gondom: laptopról átmásoltam a mentett állásomat (a userdata/xxxxxx/223670/ mappába) az asztali gépre, de nem látja a játék a profilomat. A Steam felhőt letiltottam, mert a 2012-ben is tönkretette a mentett állásomat.
-
Sundesz
addikt
Más is tapasztalta, hogy a steering dead zone-t minden egyes indításnál be kell állítani, mert hiába raktam 1%-ra, a következő indításnál ugyanúgy 5% lesz (és persze 1%-nak írja). Ez a hiba végigkísér az össze F1-ben engem.
-
Sundesz
addikt
A Season Challenge módban nincs gumikopás meg benzinkeverék állítás? Most már nem tudom mi bug, és mi nem.

-
Sundesz
addikt
Nektek is mindig +1 az extra fuel akár cautious, akár normal az startégia, és akár 5 kör, akár 100% a verseny?

-
Sundesz
addikt
Nekem olyan gondom van, bár ez inkább Steam probléma, hogy nem jelenik meg a játék a profil oldalamon mint legutóbb játszott játék, illetve nem tudom az achievmenteket sem megnézni, meg, hogy melyik barátomnak van meg a játék. Másnak nem volt ilyen gondja?
-
Sundesz
addikt
Elkezdtem karriert a Lotus-szal, de nem lehet motorerőt állítani, ez hogy lehet? A nehézség megint érdekes, főleg időmérőn: Pro-n agyonverem őket, Experten meg ők engem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- NVIDIA® driverek topikja
- Robotporszívók
- Anime filmek és sorozatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest