Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
willike71
üzenetére
Azóta fejlődött a technika is
Amúgy én ligáztam a 2010 el is nekem special semmi bajom nem volt vele ,mármint a multi részével . Leszakadások pedig mindenhol vannak és szerintem ha 2010 ben ledobott egy fele olyan erős vassal nettel mint amivel a 2013 at használod és most a dupla olyan vasal nettel laggolsz az nagyobb szégyen a suportnak. Legyen ez steam szégyen vagy codi szégyen tök mindegy nevetséges .
De ,hogy mennyien játszottak online az egy érdekes kérdés mi mindig voltunk 7-8 an akik összerázódtunk estére. mindenki valahol máshol kezdte de az esetek 80% ban ugyanazok az arcok gyűltek össze egy hostra (nem csak magyarok )
Új hozzászólás Aktív témák

- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy én ligáztam a 2010 el is nekem special semmi bajom nem volt vele ,mármint a multi részével . Leszakadások pedig mindenhol vannak és szerintem ha 2010 ben ledobott egy fele olyan erős vassal nettel mint amivel a 2013 at használod és most a dupla olyan vasal nettel laggolsz az nagyobb szégyen a suportnak. Legyen ez steam szégyen vagy codi szégyen tök mindegy nevetséges .