- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
devilinsid3 #4916 üzenetére
Elindítani sikerült, de a kormánnyal még küzdök, pár éve még nem volt ilyen egyszerű a kalibrálás mint manapság...
....Egy pár éve egész komolyan nyomon követem az F1-et, (egész pontosan 2005 óta), így lehet baromságot beszélek, de nekem a forma-1 a "legeket" jelentette, csúcsra járatva a technika, maximálisan kihasználva mind a versenyző, mind pedig az autó. Szerintem, (és akkor ez csak az én véleményem) most ez nem így van. Napokban néztem meg Schumacher brazil "búcsú-futamát. és bár nem vagyok Schumacher fan, de élvezettel néztem végig az egész futamot, időmérős köröket futott futam közben.. Most nem látni ilyet, a gumik miatt,.. És lehet, hogy baromság, de ha a Pirellinek lenne vetélytársa az F1-ben, akkor kénytelen lenne versenyzésre alkalmas gumikat tervezni, nem olyat, amin végig lehet menni egy versenyt, hanem olyat, amin versenytempóban lehet végigmenni egy versenyt. Értem én, hogy ezt "kérték" tőlük, ha tényleg így van, hogy Berni Ecclestone "kérhet" ilyet, akkor rendben, legyen, csupán azzal van/volt bajom, hogy úgy lett ez kikommunikálva, hogy ez milyen jó nekem, mint nézőnek... Bocsánat, nekem ez nem jó, cseréljenek 5 körönként gumit, nem érdekel, de versenyzést akarok látni, nem pedig a felhajtást, meg ámítást, ami az F1-et ma jellemzi..
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rövid videón a Titan Quest II
- Hobby rádiós topik
- Temu
- További aktív témák...
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest