Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• prtvlogan

aktív tag

válasz devilinsid3 #4916 üzenetére

Elindítani sikerült, de a kormánnyal még küzdök, pár éve még nem volt ilyen egyszerű a kalibrálás mint manapság...
    ....

Egy pár éve egész komolyan nyomon követem az F1-et, (egész pontosan 2005 óta), így lehet baromságot beszélek, de nekem a forma-1 a "legeket" jelentette, csúcsra járatva a technika, maximálisan kihasználva mind a versenyző, mind pedig az autó. Szerintem, (és akkor ez csak az én véleményem) most ez nem így van. Napokban néztem meg Schumacher brazil "búcsú-futamát. és bár nem vagyok Schumacher fan, de élvezettel néztem végig az egész futamot, időmérős köröket futott futam közben.. Most nem látni ilyet, a gumik miatt,.. És lehet, hogy baromság, de ha a Pirellinek lenne vetélytársa az F1-ben, akkor kénytelen lenne versenyzésre alkalmas gumikat tervezni, nem olyat, amin végig lehet menni egy versenyt, hanem olyat, amin versenytempóban lehet végigmenni egy versenyt. Értem én, hogy ezt "kérték" tőlük, ha tényleg így van, hogy Berni Ecclestone "kérhet" ilyet, akkor rendben, legyen, csupán azzal van/volt bajom, hogy úgy lett ez kikommunikálva, hogy ez milyen jó nekem, mint nézőnek... Bocsánat, nekem ez nem jó, cseréljenek 5 körönként gumit, nem érdekel, de versenyzést akarok látni, nem pedig a felhajtást, meg ámítást, ami az F1-et ma jellemzi.. :Y

Új hozzászólás Aktív témák