- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
2X 5 kört mentem Monzában, hát nem estem hasra. AI idióta módon pattog néha egyik oldalról a másikra, érthetetlenül felgyorsulnak, majd egy KERS gombnyomásra eltűnnek mögöttem, tükör kuka, grafika kicsit felturbózott az elődökhöz képest. A pilóta nézetben talán kicsit feljebb van a kamera, mintha több látszódna pályából ebben a nézetben. A hang szerintem szar, mint eddig.
ABS, med tr.ctrl-lal mentem, de aki kontrollerrel tud ilyen programmal hibátlan kört menni, annak benyalok.. lehetetlen egyszerűen egyenesben korrigálni.
Az első rajtnál 4 kerékkel a boxutca kihajtó részén előztem autókat, erre bemutatta, hogy van 5 mp-m visszaadni helyezést.
kanyarlevágást nagyvonalúan elnézi sok helyen, de így is csak 1:32 340-et tudtam menni (nem ér röhögni), na majd holnap a pc-s verzióval.
ja a menü: letisztultság jellemzi a színeket, a formákat, viszont totál eltévedtem benne, egyelőre engem zavar, majd gondolom megszokom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- OTP Bank topic
- E-book olvasók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest