Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGaben
tag
"Magamtól" biztos nem, de az előfordulhat,h a Windows (7) csinált valamit, mert a mentéssel szenvedtem 1 kicsi (karrier mód), többször be kellett másolnom,h felismerje, és volt, h töröltem is az ott lévőt, mert ha csak felülírta, akkor "mentés nem található, létrehoz újat?" fogadott a játékban. Aztán egyszer csak felismerte hol tartottam, én meg örültem.

-
TGaben
tag
Nem osztott képernyő. Egyedül játszom a karrier módot. Van szabadedzés (néha teljesítendő feladat is), és időmérő is, de egyiket sem tudom megnézni utána, nincs olyan opció. A futamot se. Állítsam fentebb a %-ot? 20%-ra van állítva, a safety car miatt is, bár még úgy nem találkoztam vele,h más okozott volna balesetet, ha meg én rohanok bele valakibe (nagyon), akkor restart, mert nem szeretem, ha miattam valakinek hátránya lesz. (kisebb sérülésnél nem érdekel, megyek tovább) Ez főleg esőben szokott előfordulni, elmérem a féktávot

-
TGaben
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Akkor nem értem, nálam nincs.
1.2-es patch, és "sima" karrier mód. Csak 2 "fül" van alul a verseny utáni képernyő alján, continue, restart, és asszem a 3. volt a replay. De nincs ott. 
-
TGaben
tag
Sziasztok!
Rosszul emlékszem,h karrier módban volt visszajátszás?
Mintha többször is megnéztem volna a 1-1 futamot, ha nyertem... Vagy az a 2010-ben volt? 
-
TGaben
tag
Sziasztok!
Játszotok még ezzel a játékkal, karrier módot? Volt olyan valakinek,h futam közben elkezdett esni, "lágyon" (sárga) kezdett, és "kemény" (szürke) abroncsokon volt - csúszkált - mikor elkezdett esni. Belgium. Ha "intermediet"-et (világoskék) rakatok fel, szintén csúszkálás, mert a többiek maradtak "kemény" gumikon, és nem csúszkálnak.
Azt is próbáltam,h kin maradok +1 kört, és akkor rakatom fel az "intermediet"-et, mert akkor már rendesen esik, de sajna ugyan az, a többiek "kemény" gumira cserélnek mindig.
Akkor is ha előbb jövök ki 1 körrel. A végére mindig "lassabban" kell menni, mert esik, és kipördül egyből. Bug lehet? -
TGaben
tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
köszi,majd megnézem. az a baj,h ugye csak verseny alatt lehet, mert szabadedzésen, és időmérőn egyből be is áll a boxba, és ott cseréli, persze attól még a menü működhet, de ténylegesen lecserélni nem fogja, 300-as tempónál meg nincs idő oda nyúlkáni. Majd átállítom, ha már megvan mit kell.

-
TGaben
tag
Menet közben a "car status"-nál lehet abroncsot választani? Nekem az a "c", de azon belül mivel navigálok? nyilak?
-
TGaben
tag
Sziasztok!
Tudja valaki,h verseny közben, lehet-e módosítani a gumi taktikán? 20%-os versenyt szoktam menni, h legyen biztonsági autó, és legutóbb az történt,h verseny közben elkezdett esni az eső, még mielőtt behívtak volna a boxba, tehát ott már esett, és ugyanúgy a száraz pályás abroncsot rakták fel, (mindenkinek) mintha napsütés lenne. A beállításoknál nincs valamilyen gomb,h ilyen esetben tudjam kérni az "intermediet - köztes" gumit, mielőtt a kötelező kerékcsere meglenne?
Új hozzászólás Aktív témák

- Okos Otthon / Smart Home
- Energiaital topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- PlayStation 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 42 Ciklus - 98% akku - 1,5 év gari
- HP Elitebook 840 G4,14",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ Lenovo Legion 5 - 15.1"WQXGA OLED 165Hz - Ryzen 7 260 - 24GB - 1TB - RTX 5060 - 3 év gari - HUN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad L460,HD+, 14",i5-6200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

20%-tól jön, az alatt nem, de,h osztott képernyőnél is igy van-e azt nem tudom.
1.2-es patch, és "sima" karrier mód. Csak 2 "fül" van alul a verseny utáni képernyő alján, continue, restart, és asszem a 3. volt a replay. De nincs ott.