Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGaben
tag
Nem osztott képernyő. Egyedül játszom a karrier módot. Van szabadedzés (néha teljesítendő feladat is), és időmérő is, de egyiket sem tudom megnézni utána, nincs olyan opció. A futamot se. Állítsam fentebb a %-ot? 20%-ra van állítva, a safety car miatt is, bár még úgy nem találkoztam vele,h más okozott volna balesetet, ha meg én rohanok bele valakibe (nagyon), akkor restart, mert nem szeretem, ha miattam valakinek hátránya lesz. (kisebb sérülésnél nem érdekel, megyek tovább) Ez főleg esőben szokott előfordulni, elmérem a féktávot

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Diablo II: Classic és Resurrected
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Nintendo Switch Lite eladó!
- AudioQuest JitterBug FMJ + Furutech GT2 NCF USB-B kábel + iFi iPurifier3 USB-B +ddHifi USB-C adapter
- HP EliteDesk 800 90W G3 Desktop Mini számítógép
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- !!GARIS 2027.09.11!! ASUS TUF FA507 R5 7535HS/16 GB DDR5/1.5 TB M2 SSD/RTX 4050 6 GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest