Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
Hát először azt a xarkupacot kellett volna rendesen kiadni,illetve patchelni, amit F1 2011-nek hívnak, mert így rengeteg potenciális vevőt veszítettek, már most előre mondom. Én megvettem megjelenéskor az eddigi mindkettőt, de ezt tuti bottal se piszkálom meg, isten engem úgy segéljen

Egyébként ez meg előzetesnek is harmatos, semmi nincs benne ami ingame lenne, tavalyi box felvételek
mi ebben a pláne? -
--Lorant--
aktív tag
Szerintem nem nagy az elvárásod. Erre az időre már meg csinálhatták volna rendesen,ha akarták volna,de tudják ezek mit csinálnak,rfaktor f1-et még nem próbáltam ki,de ami f1 eddig volt azoktól sokkal szebb és jobb a játék CM. Megint csak ott a ,de...! Nagyon sok minden hiányzik még mindég számomra is! Ígérnek mindent csak,hogy kelljen a játék .előrendelésbe is csak vegyed....Sajnálom,hogy meg vettem azért az 1 hónapért amit LIVE-n tudtam játszani kár volt.
Steady: Ha jön Ha.......jön a GRID na arra már láthatatlnaba is befizetnék ,azok a fiilingek amik ott voltak azokat azóta sem találom semmilyen játékba! Nincsenek azok az élmények
,nagy valószínüséggel a társaság is hiányzik Dugó,MMotor stb....
Szép emlék marad,ha nem lesz GDID2
-
Doomgiver
aktív tag
munky: Én is ugyanígy jártam mint te. A patch nem oldja meg a problémát a hiba 1.2 nél is ugyanúgy jelentkezik. Ezt a hibát egy K&F feladat teljesítése produkálja ( azt pontosan nemtudom melyik) de Te még szerencsés is vagy mert másoknak még a játékot sem indította el ( a mentés betöltésekor lefagy...) . Egyszerű a megoldás : 3. szor viszem a singlet a sok fagyás miatt. A szabadedzéseket ki kell hagyni a pi*ába

-
polonic
félisten
Elég vélemény olvasható azoktól, akik bejutottak a zárt rendezvényre. Az f1game.hu-n is van pár magyarul.
Aztán valakinek a twitterén vagy valahol olvastam, hogy mozgóképek 1-2 héttel később jönnek az e3-hoz képest.
Amúgy mik voltak azok az ígéretek, amik a 2010-ben még sem lettek benne? Akkor még nem követtem a híreket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mi ebben a pláne?
,nagy valószínüséggel a társaság is hiányzik Dugó,MMotor stb....

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)