- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
válasz
werszomjas
üzenetére
Jobb multiban bízom, a Live nem hiányzik majd szerintem senkinek. Ez nem csak erre a címre vonatkozik. A Microsoft az elmúlt évek ígérgetései ellenére nem foglalkozott érdemben a rendszer PC-s változatával és ebben a formában semmi szükség nincs rá. Pláne olyan szolgáltatások mellett mint a Steam.
Amúgy olvastam egy Steve Hood interjút és arról beszélt, hogy a fizikán dolgoznak. Nagy vonalakban a '10 és a '11 fizikája között próbálnak egyfajta köztes állapotot belőni. Ez annyira nem hangzik jól. Szerintem a '11 ilyen tekintetben előrelépés volt. Elválik mi sül ki belőle... Konkrétumokba nem nagyon ment bele. Multiplayer, Steam támogatás mértéke és hasonló dolgok nem nagyon kerültek szóba.
Törésmodellről annyit, hogy a technológia a rendelkezésükre áll, de mégsem használják ki valamiért. Szerintem annyira nem lényeges dolog ez egyébként. Persze lehetne jobb, nem azt mondom, csak egy ilyen stílusú játékban nem a roncs derbi a cél. Mondjuk a szárnyak törhetnének, vagy a diffúzor sérülhetne, de ezeknek is csak akkor van igazán értelme a szememben, ha a kocsi menetteljesítményét érdemben befolyásolnák.
Összességében kissé szkeptikus vagyok az előző két rész miatt. Így tuti nem első napos vétel lesz. Főként a felhasználói visszajelzésekre fogok figyelni. Az úgynevezett "szaksajtó" az utóbbi időben számomra hiteltelenné vált. Az első két rész botrányosan magas értékeléseket kapott szerintem. Bőven akadtak a játékmenetet erősen befolyásoló hibák amik ilyen szinten nem megbocsájthatóak. Remélem a legjobbakat...
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS ROG Falchion (HU) 65%-os mechanikus billentyűzet (LUBED + TAPED + DUMPED)
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- KOMPLETT Nintendo Swith Oled Csomag
- MSI Katana GF66 11UD, RTX 3050Ti, i5-11400H, 32GB RAM, 512GB SSD, 144Hz
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest