Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Itt a topikban, azt hiszem, elég információt találni az újításokról. Linkelve is van jó pár előzetes beszámoló. Ezekből csemegézz.
Azok alapján sc nélkül is egy igen jó játéknak ígérkezik.Az, amit kimeltél, nekem is furcsa egy kicsit. Gondolom a hibák mértékére akart utalni. Mert megpördülések tényleg vannak, de gyorsan vissza is jönnek az autók. Olyan súlyos hibát nem csinál az AI, ami után sc-nek kéne bejönnie.
-
munky
őstag
Úgy tudom a jogokat öt évre vették meg még tavaly előtt.
Az idei játékban 2011-es év pályái és autói biztosan benne lesznek "egyben", esetleg "legendás" aszfaltcsíkok és versenygépek jöhetnek hozzá megjelenést követően DLC formájában.
Az a letöltögetős modell amit korábban vázoltak nekem sem nagyon tetszik, remélem a 2012-es játékot nem viszik el olyan irányba, de az még tényleg messze van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
így legalább izgalmasabb a cerrier része.
Amennyi pontot elbuksz esős versenyen, azt behozhatod a száraz futamokon.