Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Itt a topikban, azt hiszem, elég információt találni az újításokról. Linkelve is van jó pár előzetes beszámoló. Ezekből csemegézz.
Azok alapján sc nélkül is egy igen jó játéknak ígérkezik.Az, amit kimeltél, nekem is furcsa egy kicsit. Gondolom a hibák mértékére akart utalni. Mert megpördülések tényleg vannak, de gyorsan vissza is jönnek az autók. Olyan súlyos hibát nem csinál az AI, ami után sc-nek kéne bejönnie.
-
munky
őstag
Úgy tudom a jogokat öt évre vették meg még tavaly előtt.
Az idei játékban 2011-es év pályái és autói biztosan benne lesznek "egyben", esetleg "legendás" aszfaltcsíkok és versenygépek jöhetnek hozzá megjelenést követően DLC formájában.
Az a letöltögetős modell amit korábban vázoltak nekem sem nagyon tetszik, remélem a 2012-es játékot nem viszik el olyan irányba, de az még tényleg messze van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Konteó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
így legalább izgalmasabb a cerrier része.
Amennyi pontot elbuksz esős versenyen, azt behozhatod a száraz futamokon.