- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
A pitben való feltartással nem találkoztam, a patch javította. Engem nem szokott fenntartani. Jó, ha mennek mellettem sokan, akkor értelemszerű, hogy nem enged ki. Engedjen rá a másik autóra?
A multi bug mit takar? Írtak laggolásról meg ilyenekről, de érdekes, hogy nekem egyszer sem volt ilyen, pedig megjelenés óta játszom vele, lehet nálam a hiba?
Az esőcseppekkel végképp nem tudom, mi a baj. -
Steady74
addikt
Remélem sok hibát és idegesítő dolgot kijavítanak benne, de szerintem senki ne gondolja, hogy tökéletes lesz.
Az első rész így is szerintem minden F1-et szerető PCs játékosnak okozott kellemes órákat hibái ellenére is, és úgy gondolom, hogy a 2011-is ilyen lesz. Kíváncsi leszek, hogy a 2010-es online szerók milyen számban esnek majd vissza a megjelenés után, illetve, hogy a régi játékból pl az autóbeállítások átmenthetőek lesznek-e.
Új hozzászólás Aktív témák

- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3070 Ti , 24GB DDR4 , 1TB NVME
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO Eladó!
- GIGABYTE RTX 3070 8GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- PlayStation VR2 / PSVR2 + PC adapter újszerű, makulátlan állapotban, garanciával!
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs