Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
sajnos a játékokat forgalmazok nem mindegyike jutott még el odáig, hogy a warez visszaszorítására nem a becsületes, játékot megvásárló júzer szivatásán keresztül vezet az út...
én is rohadtul utálom, hogy az ego-s játékok mindegyikénél lehet elővenni a lemezt a fiókból. de boot után ki lehet rögtön venni, hogy legalább ne zajongjon tovább az od... -
jozsi252
veterán
Alcohol 120%-al csinálja képfájlt, és jelöld be a megfelelő beállításokat és akkor nemfog lemezt kérni. Pontosan nemtudom hogy mit kell de ha jól emlékszem akkor kifogja írni hogy mit szimuláljon securom stb.. csak sok idő lesz mire lefogja menteni de megéri, f1 2010-el sikerült nekem.
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest